Ha a pocak leereszkedik mikorra várható a szülés?
Csak azért írok mert még nem írtak neked.Nincs még babóm pocakom sem,csak bnőmmel csináltam végig a terhességét,gimi utolsó évében.Jún közepére volt kiírva,de a pocija már naon lent volt április végén is.Az ofi meg is jegyezte,h lehet az írásbelit a kórházban írja,de nem,csak jún elején lett meg a baba,szóval neki nem függött ettől.
De ez csak ő,nemtudom másnál hogy van:))
én a 37hétben vagyok, kb 2-3 hete van lent a pocakom, ezzel egy időben nőtt 954grammot és 6 centit, szóval nekem még nyomja a bordám, mert onnan nyomja magát lefelé :) a pisilés is, ahogy előttem írták kb 10-20 percenként.
A doki szerint még egyben leszünk ezt a 3 hetet. Ha zárt a méhszáj és nincs rövidülés nem baj ha beilleszkedik, sőt a 36hét után már nem is nagyon tudna, vagy legalábbis kicsi az esély.
Köszönöm a gyors válaszokat.Kiskönyv szerint 10.ére vagyok kiírva, de egyéb számítás szerint húsvét hétfő,tehát napok kérdése, vagy órák.
Nyákdugóm nem távozott még. A pocak mikor fent volt sem fulladtam jobban és most sem kell többet mennem pisilni,éjszaka is csak 2szer, szóval semmi jelem a pocak lecsúszáson kívül. Doki 36 hetesen vizsgált utoljára,akkor 2100 voltam.Azóta ott sem tudom mi a helyzet.Jóslóim sincsenek.DE bent nem marad a fiam az tuti.Vááárok :)
Első vagyok:))
Tyűha akkor már nemsokára itt a baba:D,de jó de jó:)))
Könnyű és szép és fájdalommentes(illetve a lehető legkisebb fájdalommal bíró) szülést kívánok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!