Hány hetesen kezd el, rohamosan nőni a pocak?
Változó.
Nagyon látványosan nekem az első és a második terhességnél is a 20. héten kezdett el nőni.
De a második már sokkal hamarabb látszott.
Ezt jó lenne tudni de szerintem egyén függő ez.
nekem van valami de reggel mikor felkelek akkkor alig van valami este meg negyon nagy ma felkeltem és megillyedtem mert a szemérem csontom felett vanegy kemény domb nem tudom az mi lehet kiírtam de nem válaszol senki egyépként első terhességem
14hkm
Szia! Első baba és most indult be igazán a pocaknövekedésem!
20hkm
Nekem is a 20.héten nőtt nagyon de még mindig nem vette észre senki hogy terhes vagyok sőt ha mondom nem akarják elhinni.
21hkm
Elso gyerekkel a 20. hettol kezdett noni, de nem volt latvanyos, a 28. hettol volt inkabb egyertelmu.
Masodik gyerekkel sem sokkal korabban nott, 17 hetesen mondtuk meg a csaladnak es addig nem is vettek eszre. Olyan 23-25. hettol lehetett mar eszrevenni.
Nagyban fugg a testalkattol es az izomzattol, minel izmosabb a hasfalad, annal jobban bent tartja a mehet es kisebb a pocak. Nekem ez volt, viszont en magas is vagyok, elvileg ez is szamit.
Szia!
Nekem az elsőnél 14 hetesen már letagadhatatlan volt!Mondjuk akkor június volt!
Most 11 hetes vagyok, és én már látom a párom is, de azért mellény kabát alatt nem észrevehető!Ma mondjuk pont rákérdezett az egyik ismerősöm, de annyit azért tudott hogy tervezünk babaát!
És nekem a végére is óriási hasam volt!Gondolom most is az lesz!Már most nagyobb a koránál, pedig a fogantatás itt is biztos!
Az elsővel 32 hetesen voltam kórházban, és mindenki gratulált hogy biztos mindjárt szülök, legyek erős :S Én meg mondtam remélem azért még bentmarad!Hát bent maradt, de én a 34. héttől már nem bírtam enni egy falatot sem mert nem fértünk egymástól, pedig 179 magas vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!