Hármasikresek! Hányadik héttől "kényelmetlen" a pocak?
Bocs, de jól értem?
42 évesen spontán hármasikreket vársz?
Válaszolni én sem tudok a kérdésre, csak annyit fűznék hozzá, hogy gratulálok, és kicsit irígyellek! Nekem is többszörösen lenne esélyem ikrekre (öröklődés + többedik terhesség), de ez az ötödik terhességem, és eddig egyenként jöttek... Azért még legalább egy babát szeretnénk majd, és azt se bánnánk, ha ikrek lennének. (Most még "csak" 31 vagyok, talán legközelebb már a korom is emeli az esélyeket...) Szóval, nem semmi, sok boldogságot, és kitartást!
Megkérdezhetem, hány gyereked van már?
Üdv: egy 5. babás, 37 hetes kismami
Hmmm... Akkor lehet, hogy majd én is kipróbálom a cickafark teát! Főleg, ha mensigörcsök ellen is jó!
Akkor ezek szerint Te is öt gyerekes leszel! Mégegyszer gratula, és amennyire csak lehet, könnyű és boldog babavárást kívánok! (Azért néha tök jó lenne olvasni, hogy telik a terhességed... Kíváncsi vagyok, ha nem felejted el, írj néha pár sort!)
Utolsó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!