Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétben lehet látni...

Hányadik hétben lehet látni hogy növekedik a pocak (terhesség)?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Alkattól függően a második-harmadik hónapban.
2011. okt. 3. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ.

Az elsővel, átlagos testalkattal a 18. héten lehetett látni.

A másodiknál picit ducibban indulva, már 8 hetesen tök nyilvánvaló volt még egy idegen számára is.

2011. okt. 3. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 23. héttől látszódott csak, első terhesség.

De pl. sógornőm második terhességénél még csak 8 hetes volt, de már akkor megkérdezték tőle, hogy kb. a 6 hónapot tölti?

Alkatfüggő, pocakfüggő, egyéb tényező függő... :)

2011. okt. 3. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőt a 20. héten lehetett látni, de sokan azt hitték, hogy csak hasra hízok, igazából a 28. hétre lett egyértelmű, hogy ez egy terhes has. A másodikkal a 25. héten kezdett nőni és a 30. hét körül kezdték nyilvánosan bámulni az emberek. Mindkét babánál ugyanannyi volt a súlyom és ugyanakkorák voltak, csak másképp helyezkedtek el a méhen belül, ezért látszódott csak később a második pici.
2011. okt. 4. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most várom a negyedik babám 19 hetes vagyok de még senki nem vette észre rajtam és ha valakinek mondom akkor csak néz hogy mi van...16 hetesen mentem először védőnöhöz és azt hitte csak beszélgetni mentem,nagyot nézett mikor mondtam hogy kiskönyvet szeretnék csináltatni :-9
2011. okt. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!