Rakna fel valaki pocakos képet, aki már a terhessége elött is duci volt? Kiváncsi vagyok mennyire változik meg a duci pocak terhesség alatt.
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 19:59
1/8 anonim válasza:
Szia!Hát én szívesen rakok fel csak olyan van amikor kb.17 hetes terhes vagyok és éppen csak nőtt a pocim,az jó lesz első képnek?A második meg szülés elött kb.4-5 nappal:-)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen teszek fel majd, de most 18 hetes vagyok és semmi pocak, vagy nemtudom. Nem vagyok kövér, de van rajtam kb 8kg felesleg és a hasamon is van,és emiatt nemtudom hogy baba-e vagy nem, de szerintem nem, mert ő lejjebb kéne, hogy látszon nem?
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én 156 cm vagyok és 82kiló voltam, amikor teherbe estem!Volt duci pocak rendesen!Ez a kép a szülés napján készült 37 hetes voltam!
6/8 anonim válasza:
ahhoz képest hogy ducin kezdtétek milyen szépen látszódik a pocitok :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen rakjátok fel legyetek szivesek! Köszi! :)
2010. okt. 18. 11:59
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyosak és szépek vagytok! :)
2010. okt. 18. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!