15 hetesen szex utan kemenyedes?
Tegnap ejszaka egyutt voltunk a parommal, belefeledkeztunk, es picit vadra sikerult. (ezalatt azt ertem, hogy en voltam felul, teljesen bement, es gyorsan mozogtam) :)
Bocsanat, hogy ennyire reszletezem. Nem volt orgazmusom, de nagyon elveztem. Utana kb 5-10 percig olyan kemeny volt a hasam, mintha egy kő lenne benne, nagyon megijedtem. Ugye nem tortent baja a babanak emiatt? Es normalis ez 15 hetesen? Amugy sosem fordult meg ez elo, de szex utan most van masodszorra ilyen.
Nem hiszem, hogy gond lenne, de a keményedésed jelzi, hogy le kéne állni, mert hosszútávon nem tesz jót. Még ha orgazmusod nincs is, attól függetlenül a párod irritálhatja a méhszájadat (hiszen mélyre ment), és ez viszont görcsökhöz és talán még vetéléshez is vezethet. Én azt vallom, hogy a terhesség nem arra való, hogy szexeljünk, de én én vagyok, és a "normális" emberek továbbra is szeretkeznek terhesség alatt. De jobb ha visszavesztek a tempóból, hiszen a tested is jelzi, hogy ez nem igazán jó.
Ha görcsölnél és véreznél utána, akkor azonnal orvos!!!! Nem viccelek!!!
De ha görcs és vérzés nincs, csak keményedés egy pár percig, amit old egy langyi fürdő, akkor nincs baj. De legyen ez nektek figyelmeztetés!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!