Nagy pocak 10 hetesen. Volt vkinek ilyen?
nekem is kezd már valami látszani.. pedig még most kezdem a 11. hetet... de inkább csak a puffadás. De nem tudom behúzni... :D
Igen, és első babo.
Nekem is nagy a hasam, terhesség előtt is volt, hogy felfújódtam kaja után, de azt betudtam húzni, meg hamar lement...na de most!!! Mint egy 20hetes terhes! Nyilván ez nem a baba miatt van, de ez a folyamatos "lufi effektus" kikészít!
9hkm
Sziasztok, jaj de jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel! Ti is tennétek fel képet? Mert lehet, hogy csak ti látjátok nagynak a pocakotokat. Itt az enyém. Előtte is volt pocakom, de nem ekkora és nem ilyen gömbölyded, hanem olyan puha, löttyedt. Hozzá kelle tennem, hogy kétszer volt hasi műtétem (függőlegesen vágtak), tehát lehet, hogy ez is közrejátszik, hogy már az izmok teljesen elengedtek. Ugye, hogy óriási???
Nekem is 10 hetesen már eléggé látszott, ezért 11 hetesen kénytelen voltam elmondani a munkahelyemen. Nem hitték el, hogy még csak 11 hetes, és azóta is kérdezgetik, hogy biztos, hogy nem ikrek?
Már megszoktam, és lassan abba is hagyják, mert most 16 hetesen a pocim ugyanakkora, mint 11 hetesen, utolérem magam. Kilóban meg nem híztam, ez is fura.
De én örülök a pocinak, tetszik nekem, nőjjön csak tovább :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!