Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen szinte észrevehetet...

15 hetesen szinte észrevehetetlen a hasam. Ez baj? Ettől ő még jól van?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, és ismerős terhesekhez képest, nekem szinte nincs is hasam. Ruhán keresztül nem is lehet látni. Mért nem nő a hasam? Már lennie kéne, nem? Az közre jétszhat, h. én még mindig rosszul vagyok, múlt héten még hánytam. Kicsit aggódom, hogy minden ok e a picivel. Jó lenne, ha már egyértelműen látszódna, h. itt bizony baba van.

2012. júl. 11. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességnél ikrekkel csak a 20. héten kezdett látszani, mostani terhességnél már a 12. hétig is nehezen titkoltuk. Valószínűleg jó erős a hasfalad, nem nyúlik ki olyan hamar. Egyáltalán nem baj, ez alkati kérdés (és persze attól is függ, hányadik terhesség). Ne aggódj! A hányás pedig a hormonoknak tudható be, mondhatni jó jel!
2012. júl. 11. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:

A terhesség jól van kitalálva, nem kötelező mindenkinek egyből nagy pocak, hiszen akkor sokáig kellene nagy súlyt cipelned, a testednek pedig túl sokáig kellene "deformáltan" lenni, ami megterhelő lenne.

De ne aggódj, hamarosan ott lesz az a poci, sőt a végére majd el is fogsz gurulni. :)

Nekem 23 hetesen lett hasam, addig nem is híztam, nem is gömbölyödtem.

Szóval nyugi, lesz még ott látszatja a kicsidnek. :)

2012. júl. 11. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia Sorstarsam :)

15+4 hetes kismami vagyok. 160 cm, 55 kg. :) nagyon nagyon pici kis dudor van a hasamon, de semmi több! Pedig ugy varom mar, hogy latszodjon vagy legalabb erezzem ot :)

AngelSound legzesfigyelot vettunk a brendonban, olyat, amit nar 12. hetes kortol lehet, es azzal szoktam neha hallgatozni :) olyan hihetetlen, hogy van bennem egy 12,5 cm baba, es nem latszik :)

Voltam 4d-n, kinyujtoztatta a labait, es ennyit mert kb-ra nekem a szonografus teljes hossznak :)) es amugy kislany!!!!!:))))

Sok bodogsagot kedves kerdez!!!:)))

2012. júl. 11. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nyugodj meg, nincsen semmi baj. 15 hetesen olyan hasam volt mint a terhesség előtt, vagyis semmilyen. Most vagyok a 20 héten, és most már látszódik, de még mindig letagadhatnám. Kb. a 18 héttől kezdett el nőni. Hidd el, hogy neked is látszódni fog már hamarosan, még egy-két hét, és már dudorodni fog. :) A hányás miatt se aggódj, én itt vagyok 20 hetes és a héten még mindig hánytam, lehet, hogy végig megmarad. Van akinek elmúlik van akinek nem. Ha rosszul vagy az azt jelenti, hogy a babával is minden ok. Czeizel Endrét hallgattam nem olyan rég, és ő bizony azt mondta, hogy az az egészséges terhesség ahol a mama rosszul van, mert minél rosszabbul vagy, annál erősebben tapad a pici. Persze ennek az ellenkezőjére is temérdek példa van. Minden rendben van veled, hidd el, és próbálj meg nem idegeskedni. A lényeg, hogy ott van veled, benned. :) Boldog Babavárást!
2012. júl. 11. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
15+3 terhes vagyok. ugyan ez a bajom ;-) folyton a tükör előtt állok nézegetem a pocim hogy nőtt e dehát eddíg semmi. nálam 2. baba
2012. júl. 11. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
15+4 hetes terhes vagyok. És nekem sem látszik még semmi. Azt mondta az orvosom, hogy ne aggódjak, majd a végén vissza fogom sírni ezt az állapotot akkora hasam lesz. Szerintem ne aggódj! Látszani fog majd a hasad! Jó babavárást!
2012. júl. 11. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem 21 hetesen vált egyértelművé....alig vártam :D meglátod félidő után hirtelen elindul majd a pocaknövekedés.Ne aggódj, semmi gond nincs vele, ha még nem látszik.

22 hkm

2012. júl. 12. 06:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek, aranyosak vagytok. Akkor megnyugodtam. Igen, mindenki azt mondja, h. majd a végén vissza sírom.

Boldog babavárást, és jó egészséget mindenkinek. Főleg, h. itt van végre a hűvös.

2012. júl. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!