Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen érezhetem a magzat...

15 hetesen érezhetem a magzat mozgást?

Figyelt kérdés
Első terhesség, már a 14 héten is éreztem a köldököm alatt kb 4 újnyira buborékolást ma pedig mintha határozottan éreztem volna a rugást de nagyon kis gyenge volt. Összehasonlìthatatlan az érzés. Lehetséges?

2020. nov. 3. 19:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Fekve ,nyugalmi állapotban éreztem. Másképp szerintem észre sem vettem volna.
2020. nov. 3. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán lehetséges!
2020. nov. 3. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

En is az első terhességemnél a 14. héten éreztem először. És pontosan ugyanezért vettem észre, mert nyugalmi helyzetben voltam, épp aludni készültem. Ha akkor nem ilyen a helyzet akkor tuti még hetekig nem esik le az a napi egyszeri furcsa érzés.

Szóval miért ne érezhetnéd?

2020. nov. 3. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért csodálkozom mert mindenhol azt ìrják ,hogy az első terhességnél 20 hét körül érzi meg a kismama. De megnyugtattatok ,hogy ténleg Őt érzem. Legalább tudom ,hogy minden rendben. 2 hete voltam ultrahangon és még 2 hét mire újra mennem kell. Így már könnyebb lessz mert tudatja velem ,hogy jól van. 😊
2020. nov. 3. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt írják, hogy a 20. hét körül, mert átlagosan akkor. De ez nem jelenti azt, hogy előbb ne lehetne. Főleg nyugalmi helyzetben és ha úgy tapadt meg a méhlepény.
2020. nov. 3. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mégegy 14 hetes jelen.

Állva éreztem. (Ünnepségen, jó unalmas volt, "ráértem" odafigyelni)

Nekem sem hitték el.:)

Mikor véreztem a 17. héten és kértem, hogy mozduljon, mert aggódok, mozdult - az apja is érezte, a hasamon volt a keze. Úgyhogy igen, simán!!

2020. nov. 3. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is először 14 hetesen éreztem, akkor még csak fura kis buborék szerű érzés volt, de mindig ugyanott éreztem, most 17 hetesen érzem, ahogy rugdos, ha ráteszem a kezemet érzem is, ezt is ugyanott, ahol a kis buborék szerű érzést éreztem. :)
2020. nov. 3. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, én 15 hetesen még videót is tudtam csinálni ahogy egy kis suhanas szerű haladt végig a hasamon.

Na ezt nem úgy kell elképzelni mint 35 hetesen 😂 de látszott az a kis hullámzás, na az volt az első, nagyon érdekes volt alig akartam el hinni, de utána kiderult hogy azért látszódott mindig ennyire és azorr volt ennyire érezhető is mert szinte teljesen a hasfalam elején volt a baba és végig a végén is oda nyomta ki magát, alig volt nagy kerek hasam, mindig ilyen eldeformált furi formájú volt 😁 és extra vékony is a hasfalam, a végén azt hittem hogy azon keresztül fog végül ki jönni, annyira erősen nyomta ki magát

2020. nov. 3. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
simán lehet ilyen korán látni,érezni
2020. nov. 4. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőt 14.heten éreztem, finom kis pezsgőtabletta buborekolas szerű volt. Másodikat (és itt megjegyzem, hogy azóta hiszem, igen lehet korán érezni!) 12.heten feküdtem és kipukkadt valami. Gondoltam hülye vagyok azért ne vigyem már el ennyire magam 😂 két nap múlva ugyan ott ugyan azt éreztem. Ok, meg mindig hülye vagyok, gondoltam. Onnantól szinte egy-két napos különbséggel jelentkezett az egyre határozottabb pukkannás. Első fiam nyugisabb, második az a hirtelen de azonnal Mint az első “mozgások”. Tudom, ez hülyeség, de mégis mintha már akkor jellemezhető lett volna a temperamentumuk😊
2020. nov. 6. 07:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!