Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen normális,hogy nem...

16 hetesen normális,hogy nem mindig érzem a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kb másfél hete érzem a baba mozgását így halványan,főleg fekvéskor,kb 4 napja nem sokat mozog néha-néha érzem de nem olyan gyakran mint eddig,voltam 2 napja dokinál mindnet rendben talált szép erős a szivhangja és van nekem is hivhangfigyelőm amit használok is és szépen hallani a szivecskéjét,illetve azt is hallani mikor ,,elúszik,,🙏😊

Aggódóm néha mikor nem érzem sok órán keresztül őt mozogni

Nyugtassatok meg hogy normális 😊😁

Para mami vagyok🤦🏼‍♀️

nov. 2. 10:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor még nagyon pici, rengeteg helye van mozogni, el tud bújni rendesen. Nyugi, ha még a szivhangot is tudod hallgatni, akkor biztos nincs gáz!

Én mellső fali lepénnyel eleve nem éreztem a 20. hétig, és szívhangfigyelőm sem volt, nem is értem, miért nem idegeskedtem jobban, pedig én is paramami voltam 😀

nov. 2. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 13. Héttől érzem (második baba) most 18 hetes vagyok, de van mikor egy héten át nem érzem. Még kicsik :)
nov. 2. 10:52
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem is érzem határozottan ... 17+2
nov. 2. 10:55
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat drágák vagytok❤️
nov. 2. 10:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a csoda, hogy egyaltalan ennyire koran erzed.
nov. 2. 11:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen ez tényleg érdekes

14hetes voltam mikor mentem genetikára és akkor reggel egy kis ,,tikkelést,,éreztem a hasam jobb oldalán lent nem figyeltem oda rá annyira de mikor aztán minden nap és naponta egyre többször éreztem akkor tudtam már hogy az ő lesz🥰❤️

nov. 2. 11:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond evvel. Én első gyerkőcöt 20 hetesen éreztem először, de hetekig szinte alig, csak néha. Ilyen korán még az is normális, ha vki egyáltalán nem érzi.
nov. 2. 11:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális. A második (tehát nem az első :D) gyerekemet később is éreztem a mellsőfali lepény miatt, és ráadásul, ugyanezért feltehetőleg, nem is érzem olyan sűrűn és olyan intenzitással. 26 hetes vagyok most, és nem olyan rég van az, hogy azt tudom mondani, minden egyes nap határozottan érzem a mozgását. 2-3 hete legfeljebb.
nov. 2. 11:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal később is volt hogy alig éreztem. Mindig olvastam hogy számolni kell a mozgásokat de nekem arra se volt jó eredményem soha. Orvosnál mindig minden rendben volt. A gyerek teljesen egészséges.
nov. 2. 12:04
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok megnyugtató választ😊❤️
nov. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!