16 hetesen normális,hogy nem mindig érzem a baba mozgását?
Sziasztok
Kb másfél hete érzem a baba mozgását így halványan,főleg fekvéskor,kb 4 napja nem sokat mozog néha-néha érzem de nem olyan gyakran mint eddig,voltam 2 napja dokinál mindnet rendben talált szép erős a szivhangja és van nekem is hivhangfigyelőm amit használok is és szépen hallani a szivecskéjét,illetve azt is hallani mikor ,,elúszik,,🙏😊
Aggódóm néha mikor nem érzem sok órán keresztül őt mozogni
Nyugtassatok meg hogy normális 😊😁
Para mami vagyok🤦🏼♀️
Ilyenkor még nagyon pici, rengeteg helye van mozogni, el tud bújni rendesen. Nyugi, ha még a szivhangot is tudod hallgatni, akkor biztos nincs gáz!
Én mellső fali lepénnyel eleve nem éreztem a 20. hétig, és szívhangfigyelőm sem volt, nem is értem, miért nem idegeskedtem jobban, pedig én is paramami voltam 😀
Igen ez tényleg érdekes
14hetes voltam mikor mentem genetikára és akkor reggel egy kis ,,tikkelést,,éreztem a hasam jobb oldalán lent nem figyeltem oda rá annyira de mikor aztán minden nap és naponta egyre többször éreztem akkor tudtam már hogy az ő lesz🥰❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!