Szivhangfigyelő otthonra?
Sziasztok
Egy hete rendeltem szivhang figyelőt itthonra hogy ratudjak hallgatni néha a babára,tegnap olyan szépen működött hallani lehetett mindent jó hangosan
Viszont ma elég halk volt
Kicsit megijjeszt ez,remélem nincs baja a kicsinek
Valamint össze-vissza ugrált a kijelző 75-110-157-200at mutatott felváltva 🤦🏼♀️
Néztem vele az én szívem,az 80-85öt mutatott viszont akkor is ugrált minden felé 🤦🏼♀️
Az enyém persze hangosabb volt remélem nincs baj
Majd csak jövő héten van időpontom a dokihoz
Valaki használt ilyet a terhessége során?
Szerintem add el, a magad és a baba érdekében. Látszólag csak idegesebb lettél. De biztos baja van, mert halkabban ver a szíve 🤦🏼♀️
Valószínű épp máshogy fordult,ugrálni pedig azért ugrált, mert mozgott a baba.
Köszönöm a válaszokat ♥️
15 hetes leszek 2napon belül🥰
Babaolajjal lehet a legjobban hallani. Ilyenkor még nagy a helyük, elég, ha másképp fordul és máris alig hallani. Holnap leszek 17 hetes, de pl tegnap este úgy pörgött a kicsi, hogy se szívhangot se köldökzsinórt nem találtam, de egyértelműen ficánkolt. Kb a 16.héttől találom meg 1 percen belül, előtte azért hosszú percek voltak mire megtaláltam. A kijelző nem megbízható, nem orvosi kütyü. Bőven elég, hogy hallod, hogy dobog a szíve. A kijelzőn ne stresszelj.
Én várom már, hogy egyértelműen érezzem naponta és akkor elteszem a készüléket, addig viszont megnyugtat reggel munka előtt, hogy igen, még itt van velem :)
Jó egészséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!