Szivhangfigyelő otthonra?
Sziasztok
Egy hete rendeltem szivhang figyelőt itthonra hogy ratudjak hallgatni néha a babára,tegnap olyan szépen működött hallani lehetett mindent jó hangosan
Viszont ma elég halk volt
Kicsit megijjeszt ez,remélem nincs baja a kicsinek
Valamint össze-vissza ugrált a kijelző 75-110-157-200at mutatott felváltva 🤦🏼♀️
Néztem vele az én szívem,az 80-85öt mutatott viszont akkor is ugrált minden felé 🤦🏼♀️
Az enyém persze hangosabb volt remélem nincs baj
Majd csak jövő héten van időpontom a dokihoz
Valaki használt ilyet a terhessége során?
Igen picike még de volt már veszteségem és tudod para mami vagyok sajna🤦🏼♀️
Napi egyszer szoktam ránezni de úgy olvastam ez nem árt neki,nem orvosi erősségű kütyü
Már most fekveskor is mintha pici ,,tikkelés,, vagy vibrálás lenne a hasamban szerintem már ő az itteni ezzel kapcsolatban is fel kérdést itt és sokan írtak hogy igen már ez ő lesz🥰
Annyira várom mikor érezhetem már rendesen 🙏🙏🥰♥️
Kedves #10, tényleg? Én testápoloval kerestem de észrevettem,hogy nem igazán jó azzal,megpróbálom majd olajjal is,köszike a tippet🥰
Amikor megtalálod a köldök zsinórt mit hallasz? És hol lehet legjobban hallani? Köldök körül?
Igen a kijelzőt már észre vettem hogy nem oké 😅nem is a legdrágább gépecske ez fölöslegesnek tartottam drágábbat venni
para mami vagyok sajna
még nem késő leállni a parával :)
Utaljak a babak - valami negativ hatasa csak van rajuk, hiszen elmennek elole, megemelkedik a szivveres.
Felesleges otthonra.
Az idegeskedestol meg el is lehet vetelni. Mi ertelme ?
Ha baj van, nem segit, akkor mar keso, par perc alatt meghal, ,mire kiersz az ajton.
Annyi a hatása, hogy rezeg a víz. Nem lesz baja. A fiam pl a wc lehúzásától jobban megijdet, mint a szívhanghallgatótol....azt meg nem lehet elkerülni. Konkrétan mindig csuklani kezdett, ha lehúztam a wc-t...rendesen megijedt.
A magzatvíz rezgése azért nem ijesztő, max zavarja őket, de odébb is mennek. Ha épp alszanak észre se veszik nem is úsznak el...szóval annyira nem lehet káros vagy veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!