Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció nagyon enyhe...

Menstruáció nagyon enyhe barna pecsetelés. 4.napja késik eddig még soha nem késett. Alhasam kisé érzékeny, derekam is fájdogál előfordult már ilyen valakivel? Lehet össze jött a baba? Köszönöm előre is a válaszokat.

Figyelt kérdés
okt. 30. 22:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Menstruáció helyet**
okt. 30. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teszt?
okt. 30. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többször is késett 3-4 napot, volt amikor egy hetet is. A legtöbb esetben gyenge vérzéssel kezdődik, aztán felerősödik. Szerintem ez nálad is azt jelenti, hogy meg fog jönni. Az nem jelent semmit, hogy soha nem késett, erre nem lehet adni. Nem működik az emberi szervezet ilyen pontosságal. Lehet időszak, amikor hónapokig, akár évekig pontos, de ez nem egy életre szól és ez teljesen normális. Nekem is éveken keresztül napra pontosan jött meg, aztán amikor babát terveztünk, akkor vált össze-visszává. Amúgy ilyenkor már kimutatja a teszt a terhességet.
okt. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!