Másnak is kellemetlen a magzatmozgás a terhesség végén?
38 hetes vagyok és már csak szinte a gyomorszám és mellkasom alatt érzek mozgást,a lábai gondolom de irtóra tud fájni. Gondolom már nem sok helye van, így inkább már csak a lábait tudja mozgatni.
Nektek így a végén hol mozgott? Ti is kellemetlennek éreztétek?
Nem én imádtam. Nem is értettem, mások milyen kellemetlenségről beszélnek. Nekem nagyon aktív volt, de hozzátartozik, hogy elöl fekvő lepényem volt, hiába volt a kezdetektől aktív, gyengén éreztem. Akkor éreztem igazán jól, amikor nagyobb lett.
2 hónapja született. Extrém nagy baba volt.
Nekem az volt.
A szuletesenek azert is orultem, hogy visszakaptam a testem, igaz, nem gyari allapotaban, de azon majd dolgozom.😀 viszont vegre kapok levegot, nincs fent a gyomorsavam, nem dagadnak a labaim, tudok fordulni, es jol is alszom, mar amikor a baba hagyja.
A végén fájt konkrétan :/ keresztben kifeszítette magát, nem kaptam levegőt se. Van róla egy videóm is, a férjem nézte vissza pár hete, nekem ijesztő volt, hogy Úristen, ez bennem történt...
De olyan is volt, hogy sétáltam, és akkorát rúgott, hogy azt hittem, összeesek.
Hát jó, hogy már kint van. 🫣❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!