Másnak is kellemetlen néha a magzatmozgás?
és ez csak rosszabb lesz :)
Nekem is fájt, a végére főleg.
Nekem sose kellemetlen. (Viszont mellső fali lepény, szóval eleve gyengébben érzem, mert felfogja.)
Egyetlen egyszer volt egy határozott rúgás, amit egyszerre éreztem minden belső szervemen elöl és hátul is. Szerintem akkor fordult, mert addig haránt volt, a következő uh.-n meg már faros. Onnantól az volt kellemetlen, hogy időnként séta közben megfeszítette magát és taposott le a lábával, akkor azt hittem, kidugja, meg is kellett állnom mindig. Egy ideje már nem csinálja, szerintem megint fordult egyet, de azt nem éreztem. Nem sokára kiderül.
34hetes vagyok.
33 hetes vagyok, nekem konkrétan belehullámzik néha a testem. Jó, hogy mocorog, mert megnyugtat, hogy minden oké, de egyre kellemetlenebb és mivel második terhesség, tudom, hogy ez már csak rosszabb lesz.
Nekem a csuklás megy az agyamra. Első lánykám napi többször csuklott a pocakban. Az nem fáj, de amikor fél órája rezzen meg 3 másodpercenként minden belső szervem, azt annyira kellemesnek sem mondanám. :D Szerencsére ez a lányka nem olyan csuklós egyelőre és remélem nem is lesz. :)
Mikor fordította a lábát utolsó hetekben, meg úgy keltem reggel, hogy téglaalakba befeszült felülre (le is fotóztam), na az kicsit az volt 😅
Most a picivel 19. hetet töltöm vasárnap, a héten kezdte el magát aktivizálni.
(Aminek örülök, legalább érzem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!