Nektek hányadik héttől volt kellemetlen a magzatmozgás?
Normális, hogy pár napja már néha nagyon kellemetlen érzés? Pedig még csak 23 hetes vagyok. 15-16. hét közt kezdtem el bizonytalanul érezni, 16. héttől pedig biztosan, napi többször is, főleg így este 9-11 közt.
Viszont ma egész nap olyan volt, mintha a méhszájamat rugdosná belülről, és kellemetlen, ijesztő érzés.
Azt hittem, hogy csak az utolsó pár hétben lesz kellemetlen. Vagy miért az már most? Tegnap meg hólyagomba rúgott néhány olyat, hogy az volt meglehetősen rossz.
Ez termeszetes es mindenkinel mas. Van akinek hamarabb jelentkezik van akinek kesobb. Biztos h minden terhesnel fordult mar elo h kellemetlen volt a mocorgasa. Nekem az fajt nagyon amikor megfordult a farfekvesbol es beallt a helyes koponyafekvesbe. Ez volt ami fajt. Ami kellemetlen szokott lenni ha nekem is utogeti a belsoszerveket vagy ha oldalasan fekszem akkor nyomkodja nagyon azt a reszt ami erintkezik az aggyal.
38 hetes :)
Köszi, akkor megnyugodtam. :)
Már kezdett lelkiismeret-furdalásom lenni, amiért engem is idegesít. De szörnyű, szinte azt "várom" kb., hogy mikor csusszan ki, mikor rúgja ki magát a méhszájamon...
Eddig nekem is köldök magasságban rugdosott, az nem zavart, jó érzés volt. Most úgy látszik akkor megfordult.
Hátha reggelre visszafordul. :)
Köszi a válaszokat!
nekem pl az utolso trimeszterbe volt mar kellemetlen.. egyszeruen fajt. meg a szuloagyon ket fájás közt is kirúgta a holyagomat😌 imádtam terhes lenni:)
6hos azota a fiam.
könnyű szülést!
Sosem volt kellemetlen. Minde mozdulatát élveztem, mert végig nagyon keveset mozgolódott.
nem mondom, hogy nem taposott/fejelt/könyökölt bele 1-1x a húgyhólyagomba, de ritkán fordult elő.
a reflux volt talán a leginkább kellemetlen, mert ha mocorgott, bizony jött a sav még állva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!