SOS valaki aki volt mar igy! Lehetseges hogy ez magzatmozgas?
De ha január óta vacakol a menzeszed, és esetleg terhes vagy, már erőteljesen gömbölyödnie kellene a hasadnak. Na jó, nem mindenki gömbölyödik a 3-4 hónap tájékán, de egy erőteljes puffadás már árulkodó lehetett volna. Egyébként pedig a halvány pozi is pozi. Érdekes sztori! Egyszerűen hihetetlennek érzem.
Mindenesetre ha tényleg terhes vagy, a teszt azonnal kimutatná, itt már nem 2 napos késésről van szó. Én a helyedben most rohannék az orvoshoz, nem hagyna nyugodni a gondolat, hogy lehet, hogy ennyire idétlen voltam, hogy nem vettem észre egy terhességet.
Hát én pont olvastam valamelyik nap egy ilyet, hogy egy nő a 25-26. héten vette észre így. Bár arra nem emlékszem, hoyg tesztelt vagy sem. Mindenesetre én kíváncsiságból csináltam most egy tesztet mert maradt pár a nagy babatervezős időszakból (veled kb. egyidős kismama vagyok ha te is babás vagy) és ordít róla a csík. KETTŐ.
Menj el dokihoz azért, de a teszt csak nem lehet már ennyire becsapós. Nekem sima legolcsóbb ebayes van és még az is pozitív lett azok után h kb. 20-30 perce ebédeltem levest (is) és azóta megittam kb. egy fél üveg ásványvizet. (tehát olcsó, sz*r teszt nem első, felhígult vizeletből, napközben is egyértelműen pozi 20-24. hét környékén)
# 5 vagyok és ja a hasam is ott van már. :D minibálna vagyok pedig Ő első baba és kislány lesz. (nem tudom mennyire babona vagy sem, de állítólag a fiús terhesség hegyesebb hasat eredményez a lányos meg laposat... na nekem nem)
Tényleg nézesd meg orvossal. ha azt monddod neki h lehetsz akár 20 hetes terhes is, akkor elsőre úgyis hasi UH-t csinálnak nem hüvelyit.
Tehát hónapokkal ezelőtt halvány pozitívat teszteltél, amit nem ismételtél meg és nem voltál vele dokinál sem.
Ha én írnék ilyen, normálisnak tartanál? De őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!