Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy sűrűn érzem...

Lehetséges, hogy sűrűn érzem a magzatmozgást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok 15 hetes kismama, kb 2 hete kezdtem el érezni pici mozgásokat, egyébként 2. baba. Már most egy pár napja nem csak hogy naponta de többször érzem. Volt valaki így? Azért kérdezem, mert anno a fiammal amikor terhes voltam és elkezdett mozogni naponta 1x jelentkezett be. De most egyre sűrűbben érzem.

2013. dec. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is sokat mozgott. 12. héttől lehetett érezni, és a 15-16. héttől belehúzott a ficergésbe... :) Kislányom lett, ha ez jelent valamit... :)
2013. dec. 20. 10:22
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat! Mi kislányt szeretnénk, de ha fiú az se baj, csak egészség legyen. :)
2013. dec. 20. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:

11. héttől érzem. Eleinte csak akkor éreztem, mikor feküdtem, már bmikor mocorog.

14 hetes vagyok.

2013. dec. 20. 10:52
 4/5 Elsikné Ivett válasza:

Szia!

Igen, bár én csak a 14-15. hét felé kezdtem érezni apró "buborékozás" szerűen, hogy mocorog a kis Pöttöm.Ahogy pedig telt az idő már naponta többször is jelentkezett :) Igaz a kis Drágánk elég hiperaktív baba, mert éjjel-nappal szinte megállás nélkül "üt-vág" ahol csak ér :)

A Te esetedben ahogy olvasom, hogy van már egy kisfiad azt tudom mondani, hogy minden terhesség más (egyik baba előbb mozdul meg a másik később).Nincs 2 egyforma baba sem ( egyik lustibb a másik hiperaktívabb).

Boldog babavárást Nektek :)

26 hKm

2013. dec. 20. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Viszont nektek is! :)
2013. dec. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!