18 hetes terhes vagyok, de még nem érzem a magzatmozgást, lenne 1-2 kérdésem megnéznétek?
Esélyes h az ő. Mindig változo h ki mikor érzi, ezt senki nem fogja tudni neked megmondani.....
A 15. héten még bőven zártnak kéne lenned. De ezt is csak egy jos tudná megmondani h emiatt lesz e korábbi szülés. De azis lehet h tul hordod....
Szoval nagyon sok a lehetőség ezekre a kérdésekre nemigazán lehet kielégitő választ adni sajnos.
Szerintem ő az a "pukli" :) Nekem is volt időnként hol egyik, hol másik oldalon.
Konkrét mozgást először 18-19 hetesen éreztem. Talán két perc volt, olyan mint valami izomrángás. Aztán 1,5-2 hétig semmi. Utána meg úgy beindult, hogy meg sem állt :) Egészen kb mostanáig olyan rángásszerű volt (hol erősebb, hol gyengébb), most meg kezd olyan lenne, mintha valamilyét erősen hozzám nyomná és végighúzná. :) Most vagyok 31 hetes. Igaz, nekem van némi felesleg a hasamon.
A tiéd is hamarosan érezhető lesz.
Én konkrét rugásokat kb. 20hetes korom óta érzem.Nekem is sokszor van olyan,hogy egy helyen jobban kidudorodik a hasam.Ott van a baba háta,vagy feje.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!