Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés helyett barnázás....

Vérzés helyett barnázás. Lehet h terhes vagyok?!

Figyelt kérdés
Általában 28 napos a ciklusom. Meg is jött a 28. napon, csakhogy nem rendes mensi, inkább csak barnázás (sötét barna színe volt és jóval kevesebb mint amennyire megszokott lenni). Ez 2 napig tartott, majd elmúlt. Mostanában sokat fáj a fejem, kicsit szédelgek, nőtt a cicim. Viszont a teszt negatívat mutatott... (25 IU/l, második napján teszteltem).

2013. szept. 30. 18:12
 1/9 anonim válasza:
ismételjél tesztet
2013. okt. 1. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Mikor kéne tesztelnem? H biztos legyen az eredmény. (Ha pozitív ha negatív)...
2013. okt. 1. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nemvagy terhes de 2nap múlva tesztelj ismét.Én múlt hónapban jártam így.1napig volt ilyen barna valami sajnos nemvoltam terhes :(
2013. okt. 3. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia. Így voltam a kislányommal. csak barna folyás, teszt negatív. Aztán egy hét késéssel, + teszt, és akkor már 5 hetes voltam. 3 nap múlva tesztelj újra! Ajánlom a gabrilet. Az egyik legjobb teszt!
2013. okt. 3. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Gabriel akart lenni :)
2013. okt. 3. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg tervezett terhesség és most nem jött össze ajánlom a Vaterát, ott van 10es erősségű teszt, 50Ft/db áron tudod megvenni, nekem a 28. napon erősen kimutatta :) sok sikert
2013. okt. 3. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
2013. okt. 3. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát reménykedem benne, hátha pozitív lesz :) (bár tudom h nem szabad beleélni magam)

Amúgy a Gabriel tesztet lehet venni drogériában vagy csak gyógyszertárban kapható?

2013. okt. 3. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, én eddig a gyógyszer tárban vettem mindig, nem tudom drogériában kapható e. De ha meg kérdezed, biztosan meg tudják mondani. De Pl. DM Rossmann, sztem ott lehet.
2013. okt. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!