Barnázás, Utrogestan, hányinger. Most akkor terhes lehetek vagy sem?
Szia!
én is barnáztam,de napi 1 utrotól el is múlt..de továbbra is szedem!
szerintem menj vissza a dokihoz még ma4 lehet, hogy emelni kell az adagot..mennyit " szedsz"?
szerintem a hányinger amúgy jó jel..
Szia menj vissza a dokihoz még ma...Az adatok alapján fiatalabb a terhességed.
6 hetesen már 18 -20 mm petezsák van embrióval és szivpulzálással....
Csinálj még egy tesztet ugyan olyan erős e..
És sok sikert remélem nincs gond.
Szedj még mellé c vitamint jo sokat!
Ne izgulj, bár én végig aggódtam minden napot. Most 21 hetes "probléma mentes" terhes vagyok. De nem így volt a 16. hétig. Remélem nem baj de leírom a történetem:
10 hetesen úgy tudtam meg hogy terhes vagyok hogy vérezgettem és 2x normálisan meg is jött (ja ez a 2. babám lesz, tehát nem vagyok kezdő...de nem vettem észre). Utána felírtak utrot és vasat amit a 12. hétig kellett még szedni. Attól néhány nap nem volt barnázás utána megint. A használatija szerint ez előfordul. 12. héten abbahagytam, majd a 14. héten reggel megint kicsi vérzés. Gondoltam nem gond, de bejelentkeztem dokihoz következő hétre. Éjjel 1-kor elöntött a vér ami élénk színű piros volt. Férjem 24 órás szolgálatban, itthon a 20 hónapos kisfiam aludt. Telefon, mentő hívás, kórház. 2 nap megfigyelés után (barnáztam folyamatosan), duphaston+ magnézium+vas...és mehetek. Veszélyeztetett terhesként, sok pihi, fekvés (ezt azért a kisfiam mellett nem egyszerű). 16. héten mintha elvágták volna ezt az egész rémálmot. Lekopogom 5 hete semmi problémám, a gyogyikat abbahagyatta velem az orvosom. Csak gravidát szedek.
Hát ennyi! Ja a lényeg! Tudod miért véreztem? Mert az amnion burkom elvált a chorin buroktól 2 cm hosszan. Itt megszakadtak az erek és ott felgyülemlett a vér, ami a méhszájon távozott. Általában reggel több vérzés volt. Így penicilin kúrán voltam 1 hétig, de ez nincs hatással a picire. Ja ezt a kórházban nem látták meg az uh-on, csak a nődokim itthon amikor mentem kontrollra. Azért adtak duphastont mert azt hitték hormonbajos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!