Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi segített a hányinger/...

Kinek mi segített a hányinger/hányás témában az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Lassan egy hete szinte egész nap ágyban vagyok, olyan erős hányingerem van, tegnap már úgy voltam vele,hogy itt az idő, nem szabad elengednem magam, csináljak vmit, de míg pakolásztam rám tőrt megint, és hánytam. Utána pedig főzés közben lettem rosszul...
2012. ápr. 13. 09:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem semmi sem segitett...Bár nem voltam az a nagyon hányós...Nekem a doktornőm azt ajánlotta hogy egyek aszalt gyümülcsöket..hát attó nem mult el.mostmár egész jól vagyok.14 hkm
2012. ápr. 13. 09:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Beléptem a 2. trimeszterbe de ugyaolyan rosszul vagyok..... nekem sem segitett semmi, reménykedem h hátha mostmár a végénél járok

Amúgy próbáld ki a magne b6-ot hátha te szerencsével jársz

boldog babóvárást

2012. ápr. 13. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi, a második trimeszter sem. Aztán a 20. héten megszűnt magától. Jéghideg citromos víz enyhítette néha, de nem mindig.

36 hetes kismama

2012. ápr. 13. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos kb. semmi. Volt, ami jól esett, de csak a fogyasztás időpontjában, 5 perccel később megint minden a régi volt.

18. héten elmúlt. De nem egyik pillanatról a másikra, hanem olyan 4-5 nap alatt enyhült fokozatosan. El se akartam hinni...

Az idő oldja meg.

Amúgy jég hideg dolgokkal próbálkozz, elég egyéni, hogy kinek mi jön be.

2012. ápr. 13. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, én is kerek 1 hete kínlódok a hányingerrel, ma pedig már kétszer hánytam, és úgy érzem, ez még csak a kezdet. :( Nekem semmi nem használ. Kitartás, én nagyon remélem, hogy a 2. trimeszterre enyhülni fog, mert így borzalmas minden napom.
2012. ápr. 13. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Kefír, hideg víz.
2012. ápr. 13. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem "csak" hányingerem volt, mindentől, amit evés közben úgy gondoltam, hogy jól esik.... :(

De nekem segített a 100%-os narancslé, meg a gyümölcsöktől nem volt hányingerem, javarészt narancsot ettem.

A védőnőm még a b6 vitamint mondta, de azt nem próbáltam ki.

A 8. héten volt a legrosszabb, a 12. hét után meg mintha elvágták volna!! :)

Remélem hamarosan elmúlik neked is! :)

21hkm

2012. ápr. 13. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 3. terhességem, az elsőnél rengeteget hánytam, de hányás után jobban voltam, a másodiknál csak émelyegtem de egyfolytában a 16. hétig, ez a terhességem a legrosszabb, émelygek, öklendezek, de nem tudok hányni- én azt vettem észre, ha nem eszem,akkor rosszabbul vagyok- így ha hányingerem van rágcsálok 1-2 ropit ,kekszet, egy félóra múlva elmúlik....
2012. ápr. 13. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:

A fiamnál a natúr kaukázusi kefír zsemlével, a lánykámnál ugyanez, csak kefír helyett natúr joghurttal. Nem is igen ettem mást néhány napig.

Egyik babával sem hánytam egyszer sem, bár a hasam sokszor ment az első trimeszterben.

A jéghideg szénsavas gyömbér, vagy pár korty kóla is segíthet, a lényeg, hogy azt edd, amit a szervezeted kíván, és azt is csak mértékkel, sokszor keveset.

2012. ápr. 13. 11:19
 10/13 anonim ***** válasza:
a nogyogyászom írta fel DEGAN nevu gyogyszer,plusz Magne B6...De én nagyon hánytam, majdnem hogy semmi nem maradt meg bennem
2012. ápr. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!