Utrogestan késleltetheti a vetélést?
Én is ettől vártam a csodát, de 2 hétre rá elvetéltem, 7hetesen...pedig nekem elmúlt A BARNÁZÁS 4nap alatt tőle. Aztán jött a rózsaszín vérzés, majd a vetélés.
Most már nem szedném újra,,,mert szerintem is csak késleltetésre jó,és felesleges reményt ad. ha a vetélés van "megírva" akkor semmi nem segít. Ez az én véleményem.
Remélem neked szerencséd lesz,,, nem mindig jelent rosszat..
Sajnos a doki már nem látott semmit.... Azért vett még vért, hogy a méhen kívülit kizárja (sajnos korábban már volt). A jó az, hogy a méhem teljesen kitisztult, nincs szükség beavatkozásra. Most hormonvizsgálatok lesznek, mert több vetélésem is volt korábban.
De nem adjuk fel, amint lehet ismét próbálkozunk.
Sajnálom! De sejtettem sajnos...
Nagyon rossz érzés ez. remélem minél előbb örülhetünk végre egy igazi növekvő pocaknak :( Annyira várom-és annyira kívánom nektek is akik hozzám,hozzánk hasonlóan küzdetek..
Második vagyok.
Nagyon sajnálom és hidd el tudom mit érzel. A második vetélésem után jártam mindenféle vérvételekre de nem találtak semmit majd a harmadik után csináltak egy hiszteroszkópiát és ott se találtak semmit. Majd mikor már feladtam az egészet és azt mondtam, hogy az én fiam egyke marad mert nem vagyok hajlandó több fájdalmat átélni, akkor jött a mostani kis csodám pedig egyáltalán nem bíztam már benne. Sikerülni fog neked is . Szorítok érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!