Az utrogestan tulajdonképp mikor indokolt?
Figyelt kérdés
Honnan tudom, hogy nekem szükségem van -e rá? Vagy normális a terhesség?
2. terhességemnél a 6. héttől kaptam, görcsölgettem, talán ezért.
Most a 3. babánkat várom és fogalmam sincs, hogy kellene -e ez a gyógyszer?
Orvos honnan tudja, hogy kell -e?
Tapasztalataitok vannak erről?
2012. ápr. 7. 13:24
1/6 anonim válasza:
Első terhességem lombik volt,akkor azért adják, hogy biztosabban beágyazódjon a baba és meg is maradjon. A másodiknál 9 hetesen elvetéltem, valószínűleg progeszteronhiány miatt. Most, a harmadiknál kapásból adták, nehogy megismétlődjön a vetélés. Igazából akkor indokolt, ha progeszteronhiány miatt vetélnél el.
2/6 anonim válasza:
Nekem vasárnap be kellett mennem a kórházba, mert véreztem, aztán meg barnáztam. Felírta a doki ezt a gyógyszert, mondta, hogy ilyen esetben érdemes megtámogatni a terhességet. De a 12. hétig mindenképp szedni kell...
3/6 anonim válasza:
Az első terhességemnél a 10. héten elhalt a baba. Amikor a kislányommal terhes lettem a doki felírta és a 12. hétig kellett szednem. Tudtommal a terhesség megtartására adják.
4/6 A kérdező kommentje:
Mikortól írták fel nektek? Mert nekem most egyből elmentem, de azt mondta, hogy szívhang nélkül nem írja fel.
2012. ápr. 8. 07:42
5/6 anonim válasza:
Én 6 hetesen mentem, akkor már volt szívhang is, az első terhességemnél már 5 hetesen is látszott.
6/6 anonim válasza:
A 3. vagyok. Én a 8. héten mentem dokihoz és akkor fel is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!