Voltatok az Utrogestan tablettától úgy, mintha be lennétek drogozva?
Figyelt kérdés
6.napja szedem és egyre rosszabb..szédülés, álmosság, nehézkes beszéd, nyomás a fejben(bevétel után fél órával). Egyszóval kótyagosnak érzem magam tőle. Nagyon kellemetlen, hiszen családom van, tehát tennivalóm is.2012. márc. 25. 08:55
1/8 anonim válasza:
Nem, de hallottam, hogy az orálisan szedhetőnek ilyen mellékhatásai lehetnek. Szólj a dokinak, hogy írjon inkább hüvelygolyót, én is azt használom, semmi bajom tőle.
2/8 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy kérd a kapszulát. Attól nekem sem volt semmi bajom.
3/8 anonim válasza:
Nekem a szájon át szedhetővel sem volt semmi ilyen, de azt mondták, hogy ha lenne, akkor váltunk hüvelytablettára. :)
33 hetes km
4/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt tőle. De elképzelhető. Szólj a dokidnak, hogy ilyen tüneteket érzel.
5/8 anonim válasza:
Én is a hüvelygyöngyöt használtam, és semmi mellékhatást nem éreztem.
6/8 anonim válasza:
Éin is a tablettát szedem (3x2) és a bevétel után fál órával szintén álmosság, szédülés jön rám. Ami javított a helyzeten, hogy a tablettákat evés közben vettem be, így kevésbé vagy egyáltalán nem jelentkeztek a tünetek. Nekem a hüvelytabletát nem ajánlotta az orvosom (előző terhességemnél azt kaptam), mert nagyon felpuhíthatja a méhszájat.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem sajnos ,hogy teherbe essek az orvos javaslatára kéne szednem a tablettát mert 2,2 a progeszteron szintem amivel 0 % az esély ,hogy teherbe essek...Nagyon kétségbe vagyok esve mert nem tudom,hogy mi lenne a megoldás mert egyszerűen többet nem merem beszedni ezt a gyógyszert mert szedése alatt olyan voltam mint egy részeg és mikor abbahagytam rá 2 napon belül nagyon szapora pulzust tapasztaltam és nagyon ilyesztő ,halálfélelmetes volt az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!