Utrogestan tablettától lehet fura folyásom? Krémes, fehéres-sárgás. Reggelente fura nagyon apró darabkák vannak benne. Nektek volt már hasonló?
3x1 kell szednem! Ugy különösebben nincs mellékhatása, talán csak ez a folyás dolog!
Pont egy éve volt nekem is missed-em, 7hetesen. Most a 8.hétben vagyok! És múlt héten már láttam a kicsi szívét dobogni! :) Remélem azóta sincs baj!
Mit értesz azon hogy kiüt? Te hány hetes vagy?
És bocs, hogy így kérdezem, de neked semmilyen folyásod nincs?
Pont tegnap voltam a dokinál! 8.hétben vagyok és nekem azt mondta a doki, hogy kell szednem még, majd látja, hogy mikor hagyjuk abba, de azt is csak fokozatosan!
Nem értem neked miert kell csak eddig szedned...
Biztos azért mert nálad minden jól müködik, rendesen termel olyan hormont a szervezeted ami védi a babát! :)
Boldog babavárást!
Kedves kérdező és első válaszoló!
Én is utrogestant szedek, s sűrű fehér folyásom van, s benne apró hártyaszerű picike darabkák, s egy kicsit égő érzést is érzek. Ez mind kizárólag a tablettától van? Mert én már azt gondoltam, hogy gomba, s abbahagyom a tablettát, hogy gynoxint használjak helyette.
Nagyon fontos lenne a válaszotok!! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!