Ha kiderülne, hogy a babád Dawn kóros vagy egyéb hasonló betegsége van, elvetetnéd?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 06:13
1/25 anonim válasza:
Nehéz szivvel,de igen elvetetném:-(
2/25 anonim válasza:
örülnék mert ilyen betegség nem létezik
4/25 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:27
Attol, hogy te nem ismersz valamit, attol az sajnos meg letezik.
Down szindroma mas neven Down-kor
5/25 anonim válasza:
igen, gondolkodás nélkül, de nehéz szívvel
6/25 anonim válasza:
ő a Dawn-kórra írta, hogy ilyen nincs.
Ha Down-kóros lenne én elvetetném, bár nagyon fájna.
7/25 anonim válasza:
már csak az ő érdekében elvetetném nehezen, ismerek 3 elég beteg embert, nem valami jo nekik:(
8/25 anonim válasza:
Igen, elvetetném, és nem nehéz szívvel.
9/25 anonim válasza:
Igen.nem tudnék beteg gyereket felnevelni.de csak ha 100%-ra mondanák h beteg...félnék ha azt mondanák h 20 az egyhez hogy beteg lesz,és nem tuti a betegség,akkor mi van ha mégis egészséges lett volna?
10/25 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy nem tudom.
A második babánkkal vagyok terhes, nagyon vártuk Őt, ha kiderülne, hogy beteg, nem tudom mit tennék. Valószínűleg elvetetném, de csak a nagyobbik gyermekem miatt.
De csakis akkor, ha több orvos is megálapítja 100%-ra, ha csak 99%, akkor mindent megtennék, hogy kaphasson egy esélyt a férjemtől is.
7 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!