Hasonló történt-már valakivel a terhesség vége felé?
Én izületre tippelek. Hol roppant? Medencecsontnál?
Azért nem kell mindenre farkast kiáltani előzők! Ha nem múlik a fájdalom, vagy más tüneted is van, akkor doki persze.
De én is volt hogy roppantam átfordulásnál és fájdalmas volt. Ilyenkor picit átmozgattam magam és helyrejött.
Az izomláz szerű érzés nálam már 12. héttől megvan, mint aki állandóan biciklin tekerne!Orvosom annyit mondott erre, hogy az ízületeim és érzékenyebb vagyok ezekre a dolgokra, mint az átlag. Úgyhogy szerintem ezen 33 hetesen ne aggódj. Most vagyok 23 hetes, de már most alig bírok megfordulni az ágyban, meg néha felkelni annyira érzem ezt az izomláz szerű "fájdalmat", ami NORMÁLIS!
A roppanás nem ilyen csontszerű volt? Mármint nekem sajna kijár a térdkalácsom, és az is mindig roppan egyet, és van egy sajátos hangja, a hideg is kiráz tőle ha hallom, utána meg persze jön az iszonyú fájdalom.
Szerintem csak valamelyik csontod helyezkedett, de mivel nem vagyok orvos, én elmennék hozzá, vagy felhívnám hogyha magán dokid van, hogy most mi tévő legyek. Egy telefonhívás semmibe se kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!