4 hetes 5 napos terhes vagyok, és barnás folyásom van 2 napja. Szerintetek?
Tegnap beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy ilyen korai terhességet még ki sem mutat az uh, nincs mit tenni, mint pihenni, és a természet majd dönt.
Már van egy 2,5 éves lányom, vele is úgy volt hogy megjött a menszim, ami 3 napig barnás volt csak, aztán abbamaradt, rá két napra teszteltem, és pozitív lett, majd pár napra rá ismét barnázgattam. Akkor a kórházban megállapították, hogy a petezsák körül környezeti bevérzés van, nincs mit tenni, nem írtak fel semmit!, pihenjek, és vagy megmarad a z embrió vagy nem. Szerencsére az utóbbi történt akkor, de most nem tudom, hogy megint mi lesz.
Akinek van, vagy volt hasonló tapasztalata, írna, hogy mi volt?
Ja és eléggé fáj 2 napja a derekam is, remélem, hogy nem méhen kívüli lesz. :((
Valóban korai még a terhesség...de nekem 5 hetesen azt már megállapították hogy méhen belül vagy kívül van! Én is barnáztam azért mentem orvoshoz! 12mm volt a petezsák és mellette volt egy hematómám (vérömleny) emiatt volt a barnázás! Egyébként egy orvos azt mondta hogy butaság várni az UH-al főleg ha gondod van..mert ilyenkor sok mindent ki tudnak szűrni...pl a méhen kívüli terhességet!
Üdv, 12hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!