Tegnap barnás folyásom volt,6 hetes terhes vagyok. Másnál is volt ilyen?
az "ebből könnyen lehet vetélés" hozzászólókat de utálom...természetesen nem jó a barnázás, és minél előbb orvoshoz kellene menned, mert ha hormon gond, azonnal pótolni kell, de azért rémisztgetni se kell a gondolom egyébként se nyugodt kismamákat!
kedves kérdező, menj el az ügyeletre, vagy kórházba, ha van, meg fognak nézni.
Én nem hogy barnáztam, de még menstruációs vérzésem is volt,amivel befektettek a klinikára. Mégis 3 egészséges gyereket szültem! (ikrek)
Persze orvoshoz menj el mindenképp! Pihenj, ne emelj semmit, és ne idegeskedj!
Minden jót.
3-as válaszoló! És még azt hogy utálnád ha több terhességed vetéléssel végződött volna ami barnázással kezdődött.........
Első az orvos, ő meg tudja legtöbb esetben ítélni mi okozza a barnázást, nagyobb százalékban szerencsére orvosolható a dolog és szerencsés kimenetel lesz, de van egy kis tábor akinek sajnos ehhez rossz élmények kötődnek. Látatlanba nem tudhatja senki hova tartozik...
Kedves kérdező, fő a nyugalom, pihenés addig is míg orvoshoz eljutsz. Jó egészséget kívánok!
simán lehet :) 6 hetesen nekem is csak petezsákot láttak, pedig nekem 28 napos ciklusaim voltak.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!