Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap barnás folyásom volt,6...

Tegnap barnás folyásom volt,6 hetes terhes vagyok. Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Nem görcsöltem egyáltalán. Nem a lakhelyemen vagyok, így nem tudok orvoshoz menni csak csütörtökön.

2013. márc. 25. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia pihenj sokat mert ebből könnyen lehet vetélés!!! Nekem is volt ilyen én is pihentem. Ne emelj nehezet, ne cipekedj, csak pihenj...a dokihoz meg feltétlen menny el!
2013. márc. 25. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Elvileg a barnás folyás nem jelent jót, mindenképpen ahogy tudod nézesd meg,addig is pihenj és sok magnéziumot egyél!Ez fontos.De az is lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik terhesség elején még menstruálnak kicsit.De mondom, mindenképp nézesd meg.Lehet még haematóma is.Boldog babavárást kívánok!!
2013. márc. 25. 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

az "ebből könnyen lehet vetélés" hozzászólókat de utálom...természetesen nem jó a barnázás, és minél előbb orvoshoz kellene menned, mert ha hormon gond, azonnal pótolni kell, de azért rémisztgetni se kell a gondolom egyébként se nyugodt kismamákat!

kedves kérdező, menj el az ügyeletre, vagy kórházba, ha van, meg fognak nézni.

2013. márc. 25. 09:24
 4/12 anonim ***** válasza:
én is ugyanebben a helyzetben vagyok, bár én már 9 hetes km vagyok.Én voltam orvosnál, nálam heamotómát találtak, feküdnöm kell, kaptam gyógyszert.A lényeg, hogy amíg nem tudsz orvoshoz menni, addig pihenj, szedj magnéziumot, és nagyon fontos,hogy napi 500 mg C vitamint is szedj, ez erősíti az erek falait.Ezeket meg tudod venni recept nélkül is, és amint tudsz, menj orvoshoz.Fontos,hogy pozitívan állj a dolgokhoz, ne pánikolj!!!
2013. márc. 25. 10:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megvárom, hogy a párom végezzen a munkahelyén és elmegyünk az ügyeletre. Magnéziumot minden nap szedek.
2013. márc. 25. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem hogy barnáztam, de még menstruációs vérzésem is volt,amivel befektettek a klinikára. Mégis 3 egészséges gyereket szültem! (ikrek)

Persze orvoshoz menj el mindenképp! Pihenj, ne emelj semmit, és ne idegeskedj!

Minden jót.

2013. márc. 25. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló! És még azt hogy utálnád ha több terhességed vetéléssel végződött volna ami barnázással kezdődött.........

Első az orvos, ő meg tudja legtöbb esetben ítélni mi okozza a barnázást, nagyobb százalékban szerencsére orvosolható a dolog és szerencsés kimenetel lesz, de van egy kis tábor akinek sajnos ehhez rossz élmények kötődnek. Látatlanba nem tudhatja senki hova tartozik...

Kedves kérdező, fő a nyugalom, pihenés addig is míg orvoshoz eljutsz. Jó egészséget kívánok!

2013. márc. 25. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Duphastont kaptam rá, rendben volt minden.
2013. márc. 25. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Voltam, kaptam utrogestant. Viszont nem szívesen írta fel, mivel még mindig csak petezsákot látott. Lehet ebből még baba? Hosszú 32-34 napos ciklusaim vannak.
2013. márc. 26. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:

simán lehet :) 6 hetesen nekem is csak petezsákot láttak, pedig nekem 28 napos ciklusaim voltak.

20 hkm

2013. márc. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!