Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, és pár...

6 hetes terhes vagyok, és pár napja a bugyimon néha pár csepp vér van, valamikor olyan barnás, ma pedig olyan színtelen valami jött ki, nem sok. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen orvoshoz mennék!
2013. febr. 8. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Terhesen semmilyen vér nem jelent jót!!!!!!Azonnal menj orvoshoz!!!!!

27+3 hkm

2013. febr. 8. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is irány az orvos! Itt úgysem tud senki biztosat mondani!
2013. febr. 8. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt. Én a héten voltam a dokinál és mondtam neki, hogy időnként barnázok. Sőt, vizsgálat után ő is látta, nem nagy mennyiség, csak egy kis maszat. És azt mondta, hogy a méh falán belül valahol megtapadt a baba és ami körülötte van még a méh falán nyálka az ilyenkor leválik (ami nem baj) és ez lehet barnás. Ez addig ilyen lehet, amíg a baba ki nem tölti majd a teret.

Nekem második babám és az elsőnél ilyet nem tapasztaltam, ezért is ijedtem meg, de azt is mondta az orvos, hogy amíg nem eleven vér jön és nincsenek görcsök, csak néha barna maszat addig nincs baj. Pihenjek sokat és ne idegeskedjek (ami egy másfél éves gyerek mellett konkrétan lehetetlen, de mikor ő alszik addig én is pihengetek).

Ha még nem látott orvos, akkor mindenképpen menj el és mondd el neki a tüneteket, vagy ha már voltál akkor is hívd fel esetleg telefonon, hogy tudjon róla. Remélem nem lesz baj és szép babavárást kívánok neked!!! :-)

2013. febr. 8. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!