Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy órája ettem valami romlott...

Egy órája ettem valami romlott kókuszból egy falatot.14 hetes terhes vagyok, lehet baj?

Figyelt kérdés
Müzliszelet szerű kókusszelet volt, enyhén erjedt íze volt, és nem kifejezetten penész, de valami zöldes elszineződés volt a felületén.

2013. szept. 30. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én már elég sok romlott, vagy kétes kaját ettem és semmi bajom. Maximum a te emésztésedet csaphatja szét, ha gyengébb.

2013. szept. 30. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Oh ez megnyugtató, de a kérdés kiírását követően azért megszabadulam a gyomortartalmamtól (elnézést a részletekért). De szerintem annak már mindegy volt :(

Azért állt belém a para, mert ugye ne egyek nyers húst, meg penészes sajtot, meg majonézt mert ez meg az a szörnyű baktérium visszafordíthatatlan károkat okoz (nem mintha valaha nekem, vagy bármely családtagomnak lett volna szalmonellája). És az ember fején átfut ez meg az.

2013. szept. 30. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyers-füstölt hús, peneszes sajt stb a toxoplazmoza miatt ajanlatos elkerulni! Ne aggodj nem lesz baj max a Te gyomrod, beleid szenvedik meh! Babocad vedve van az ilyen "ínyenc" dolgoktol!:-)
2013. szept. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!