Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 Hetes terhes vagyok és a...

17 Hetes terhes vagyok és a párom elhagyott Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden jól ment köztünk a párommal . évek óta együtt woltunk.

De volt egy nagyon nagy probléma a szülei és a huga gyűlöltek minden ok nélkül !

És ráadásul még öt is gyűlölték a szülei .

A huga valamilyen oknál fogva ö megfogadta hogy addig generálja a feszültséget amíg én el nem tünök onnan.

Mit mondjak undorítóan viselkedtek miközben ott laktam . a hátam mögött kibeszéltek összeszövetkeztek hogy engem onnan elűznek csak sajnos én erre későn jöttem rá. a párom huga többször is nekem akart jönni (és csak mdom h.a testvére babáját várom csak nem tudja felfogni ) 2 napja ismét megakartak verni a szüleimet kizavarták a házukból. egyszóval megaláztak!

A párom nem állt ki mellettem ennyi alljas dolog után sem. Ö is nekem állt . :(

elég fiatal vagyok de a szüleim mindenben támogatnak . Mivel nem így képzeltem el a jövőmet a párommal így elég rossz . ! :(

Még mindig szeretem ezek után is és elég nehéz.

Tudom hogy nem tudtok mit tenni csak tanácsokat várnék .!

2013. szept. 30. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen nem Apa, és nem nevezném a páromnak.

Elköltöznék haza a szüleimhez

2013. szept. 30. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egy ilyen pasit én elkerülnék messzire, ez egy gerinctelen alak. Nem érdemel meg téged és a babát sem. Gondolom mehetsz anyudékhoz, ott mindenetek meglesz. Most ne törődj semmi mással csak magaddal és a babóval. Próbálj megnyugodni, mert a kis pocaklakó is érez mindent.
2013. szept. 30. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
A részleteket nem tudom. Nem tudom, miért haragszanak ennyire rád és mi az oka annak, hogy a párod sem áll melléd. De mindezetől független a gyerek apjától nem várhatsz sokat. Én hagynám az őket a francba és építeném a jövőmet a kisbabámmal.
2013. szept. 30. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Elfelejteni azt a szemétet és a családját örökre. Ezt tudod tenni.

Az én exem is egy nagyon aljas ember volt. Hálát adok az égnek, hogy még véletlenül sem estem tőle teherbe. A szülei nem bántottak, az apját konkrétan nem érdekeltem, le sem kakált, csak a foci és a foci volt neki a minden. Az anyja annyiból volt aljas, hogy mindent eltusolt a páromnak, falazott neki előttem mindenben, mert tudta ha rájövök a kis ügyelteire, a kis afférjaira úgy ki vágom mint macskát szokás, ha nagy dolgát végzi. Sajnálatára rájöttem és le is léptem. Azóta sem volt az exemnek komoly kapcsolata (7 éve).

Nagyon fontos: bízz a szüleidben, ők a legjobbat akarják neked. Költözz haza, ha eddig nem tetted volna meg és vissza se nézz.

A babáddal mi lesz? Megtartod vagy örökbe adod?

2013. szept. 30. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Szó szerint azt gondoltam, mint a 4-es válaszoló: Költözz haza, és vissza se nézz!!
2013. szept. 30. 12:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek hasznosak a tanácsaitok !

Már hazaköltöztem akkor amikor még csak a huga hepciáskodott.

A babát meghagyom nem adnám örökbe .

Szerintem aki igazán szeret valakit az oda megy ahova a szerelme . én ezt tettem 2szer próbáltam meg nálluk nem ment eröböl meg nem tarthatnak ott úgy képzeljétek el hogy lassan 5 hónapos leszek de ott egy nyugodt percem nem volt teljesen kikészítettek idegileg !

annyit kértem a páromtól hogy ha szeret akk. megpróbálja az én szüleimnél az összeköltőzëst de ennyire nem volt képes mert 21 éves és ha annyit mondanak neki az anyjáék hogy ülsz akkor ül !

és ö nálluk nincs más téma csak a pénz meg a pénz nekik nem számít semmi meggyilkolták volna egymást 500 ftér ! De életük meg nincs .

undorító család

Itt a mi házunknál ez nem szokás az én szüleim a jogosítványát akarták kifizetni neki jóformán kinyalták a seggét !

az se volt neki jó

2013. szept. 30. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
16 hetes terhes vagyok,lassan 2 éve lakom itt anyósoméknál.Nálunk anyós ki nem állhat engem.Én azt mondom 1-ik szülőnél se jó lakni!!! Mi is November közepén költözünk el innen,mert se én se párom nem bírja elviselni ami itt folyik.A párod meg ha annyira akar titeket keresni fog és megoldjátok ha kell mennyetek el mind2 szülőtől.Ha meg nem keres ne könyörögjél érte nem éri meg.Kérlek ne idegesedj,mert árt a babának, barátnőm is egyedül neveli a kislányát és boldog örül,és a kislánya a mindene.Majd írd meg mi a helyzet veletek! Boldog baba várást!!!
2013. szept. 30. 13:25
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi

hát amugy igen ezt megtapasztaltam h.szülökön lakni nem jo de jelenleg nem engedhettük meg magunknak hogy külön költözzünk :/

most voltam egy hete se a 16 hetes vérvételen amin azt vizsgálták hogy van-e valami genetikai probléma a babával . és nem elég hogy minden összejött még ráadásul most derült ki hogy nem lett jó az eredmény pár százalekkal gyengébb lett az eredmény

és ez mind a mindennapi stressztöl idegességtől van !

2013. szept. 30. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Te már nem vagy egyedül, ott a gyermeked. A kettőtök boldogságára kell gondolnod. A "párod" felelőtlen, gyáva, anyuci kisfia. Felejtsd el, ő lett szegényebb, nem Te!

Jól tetted, hogy elköltöztél, egy ilyen ellenséges környezet egészségtelen a magzatnak, és neked is. Maradj olyan helyen ahol szeretnek, mert csak így lesztek kiegyensúlyozottak, ha kell akkor apa nélkül.

2013. szept. 30. 15:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van!

köszönök mindent!

2013. szept. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!