17 Hetes terhes vagyok és a párom elhagyott Mit tegyek?
Minden jól ment köztünk a párommal . évek óta együtt woltunk.
De volt egy nagyon nagy probléma a szülei és a huga gyűlöltek minden ok nélkül !
És ráadásul még öt is gyűlölték a szülei .
A huga valamilyen oknál fogva ö megfogadta hogy addig generálja a feszültséget amíg én el nem tünök onnan.
Mit mondjak undorítóan viselkedtek miközben ott laktam . a hátam mögött kibeszéltek összeszövetkeztek hogy engem onnan elűznek csak sajnos én erre későn jöttem rá. a párom huga többször is nekem akart jönni (és csak mdom h.a testvére babáját várom csak nem tudja felfogni ) 2 napja ismét megakartak verni a szüleimet kizavarták a házukból. egyszóval megaláztak!
A párom nem állt ki mellettem ennyi alljas dolog után sem. Ö is nekem állt . :(
elég fiatal vagyok de a szüleim mindenben támogatnak . Mivel nem így képzeltem el a jövőmet a párommal így elég rossz . ! :(
Még mindig szeretem ezek után is és elég nehéz.
Tudom hogy nem tudtok mit tenni csak tanácsokat várnék .!
Az ilyen nem Apa, és nem nevezném a páromnak.
Elköltöznék haza a szüleimhez
Elfelejteni azt a szemétet és a családját örökre. Ezt tudod tenni.
Az én exem is egy nagyon aljas ember volt. Hálát adok az égnek, hogy még véletlenül sem estem tőle teherbe. A szülei nem bántottak, az apját konkrétan nem érdekeltem, le sem kakált, csak a foci és a foci volt neki a minden. Az anyja annyiból volt aljas, hogy mindent eltusolt a páromnak, falazott neki előttem mindenben, mert tudta ha rájövök a kis ügyelteire, a kis afférjaira úgy ki vágom mint macskát szokás, ha nagy dolgát végzi. Sajnálatára rájöttem és le is léptem. Azóta sem volt az exemnek komoly kapcsolata (7 éve).
Nagyon fontos: bízz a szüleidben, ők a legjobbat akarják neked. Költözz haza, ha eddig nem tetted volna meg és vissza se nézz.
A babáddal mi lesz? Megtartod vagy örökbe adod?
Köszi mindenkinek hasznosak a tanácsaitok !
Már hazaköltöztem akkor amikor még csak a huga hepciáskodott.
A babát meghagyom nem adnám örökbe .
Szerintem aki igazán szeret valakit az oda megy ahova a szerelme . én ezt tettem 2szer próbáltam meg nálluk nem ment eröböl meg nem tarthatnak ott úgy képzeljétek el hogy lassan 5 hónapos leszek de ott egy nyugodt percem nem volt teljesen kikészítettek idegileg !
annyit kértem a páromtól hogy ha szeret akk. megpróbálja az én szüleimnél az összeköltőzëst de ennyire nem volt képes mert 21 éves és ha annyit mondanak neki az anyjáék hogy ülsz akkor ül !
és ö nálluk nincs más téma csak a pénz meg a pénz nekik nem számít semmi meggyilkolták volna egymást 500 ftér ! De életük meg nincs .
undorító család
Itt a mi házunknál ez nem szokás az én szüleim a jogosítványát akarták kifizetni neki jóformán kinyalták a seggét !
az se volt neki jó
köszi
hát amugy igen ezt megtapasztaltam h.szülökön lakni nem jo de jelenleg nem engedhettük meg magunknak hogy külön költözzünk :/
most voltam egy hete se a 16 hetes vérvételen amin azt vizsgálták hogy van-e valami genetikai probléma a babával . és nem elég hogy minden összejött még ráadásul most derült ki hogy nem lett jó az eredmény pár százalekkal gyengébb lett az eredmény
és ez mind a mindennapi stressztöl idegességtől van !
Te már nem vagy egyedül, ott a gyermeked. A kettőtök boldogságára kell gondolnod. A "párod" felelőtlen, gyáva, anyuci kisfia. Felejtsd el, ő lett szegényebb, nem Te!
Jól tetted, hogy elköltöztél, egy ilyen ellenséges környezet egészségtelen a magzatnak, és neked is. Maradj olyan helyen ahol szeretnek, mert csak így lesztek kiegyensúlyozottak, ha kell akkor apa nélkül.
Teljesen igazad van!
köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!