Mi tévő legyek? Elhagyott, mert terhes vagyok.
3 éve vagyunk együtt, vagyis voltunk. Ő kijelentette, hogy nem szeretne még gyereket, nem tudja vállalni, nem készült még fel rá. Ha megtartom nem marad velem. De már ha elvetetem akkor sem biztos.
A szívem szakad meg...
A gyerekről egyértelműen lemondott, és rám bízta, hogy döntsek én... ha megtartom tudni szeretné, és látogatni fogja.
Félek az abortusztól. Nem tudhatom lesz e utána még gyerekem. Ebben + rizikó tényező, hogy volt egy kisebb műtétem.
Iszonyatosan érzem magam, szerettem volna, ha boldogan élünk együtt 3asban.
Félek... mi lesz ha megtartom? Vagy ha elvetetem? Nem tudom, hogy egyáltalán el tudom e venni az életét...
Hány éves vagy, milyen az anyagi helyzeted és kilátásaid?
Mert ha van rá módod megtartani, és ott a családod segítségnek, akkor ne mondj le róla. Csak borzalmasan kilátástalan vagy nagyon fiatal lányoknak lehet ilyet javasolni szerintem.Egy gyerek nagyon nagy boldogság lehet, még egyedül is.
Inkább azt a kérdést tedd fel magadnak,hogy ha megszülöd,akkor eltudod-e tartani tisztességesen?
A gyereknek JOGA van ahhoz,hogy normális körülmények között nőhessen fel!
Ha a párod nem akar gyereket,akkor nem is fogja támogatni a kötelező gyerektartáson felül.
Az abortusznak vannak ugyan veszélyei,de csak nagyon ritkán okoz meddőséget.
Az embrió még nem élet,csak annak a lehetősége! Az élet a születéssel kezdődik! Bármit is mondanak a bősz abotruszellenesek.
A gyerek érdekét kell nézned,mielőtt döntesz!
A spermium nem élet. A petesejt nem élet. Ezek az élet lehetőségei. A zigóta/embrió/magzat már bizony élet. A gyereked, a fiad/lányod már most is.
Ha a családod támogat, és meg lehet oldani a felnevelését, nem is kérdés ez a kérdés szerintem.
Szerintem tartsd meg, egyrészt mert ha még a családod is segít, akkor biztos meg tudjátok oldani. Másrészt ha elvetetnéd, utána milyen lenne a lelkiismereted?
És ezek után még aggódsz, hogy veled marad-e a pasi? Én a helyedben többé szóba sem állnék egy ilyen emberrel.
Kedves utolsó!
Pont a lelkiismeretem az, ami nem hagyna nyugodni...
De attól is félek, hogy apa nélkül kell majd felnőnie. és a párom azt mondta, hogy ő látogatni fogja. Meg addig is, akár elvetetem, akár megtartom látni szeretne, sétálni, beszélgetni velem... nem tudom felfogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!