Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randizom valakivel, akit netes társkeresőben ismertem meg, és görcsölök, elhagyott az önbizalmam, pedig egy szépnek mondott mosolygós dumagép nő vagyok. Mit tegyek, hogy formában legyek a randin, hogy az a kis dilis tudjak lenni, aki vagyok?
Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok,a pasi 43.Aranyos,vidám,beszélgettünk telefonon,szuper volt,mégis para van.Viszem a kutyámat is "zavarterelőnek".:)De így is kivagyok,hogy elbénázok valamit,mert nem vagyok gyakorlott a netes randizásban.2008. ápr. 9. 21:19
1/9 anonim válasza:
Ugyan olyan mint ha élőbe megismernél valakit szerintem..Én a párommal 5 hónapig beszéltem interneten ugy hogy soha nem láttam és utánna találkoztunk. Más megismerni neten máslesz élőbe. De nyugi ha sokat beszélgettetek neten meg telefonon akkor biztos hogy lesz közös téme meg minden. Szóval.. Én a kutyát nem vinném ha egy romantikus randit akarsz. Én férfi vagyok és nem örülnék annyira neki. Bátorság és ne félj csak ADD ÖNMAGAD!
2/9 anonim válasza:
a helyedben én sem vinném a kutyát.. az lehet épp illuzióromboló is az első randin, én sem örülnék neki..
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Kutyi jön, ezt már régen megbeszéltük.:)
2008. ápr. 9. 23:20
4/9 anonim válasza:
Én mindig paráztam az internetes ismerkedéstől. Aztán kb. 10 hónapja megismertem egy srácot a neten (ő 38 éves, én 24 vagyok) 2 napot beszéltünk msn-en, utána egyből találkoztunk. Nagyon izgultam. De magamat adtam, én is kicsit őrült nő vagyok. 3 hét után összeköltöztünk és most várjuk 1. közös babánkat.
Sok szerencsét.
(én nem hittem az internetes párkeresésben, és most ez lett a keresztem, amit szívesen cipelek:-))
5/9 A kérdező kommentje:
Jujj,nagyon gratuloálok! És sok boldogságot nektek!:)
2008. ápr. 10. 10:05
6/9 anonim válasza:
Én is neten szedtem fel a páromat. Már 6 éve lesz, hogy együtt vagyunk. Persze előtte sok fura alakkal is összehozott a sors, szintén s netről, de megérte várni.
7/9 anonim válasza:
Ne görcsölj,gondolj arra,hogy ő is épp úgy izgul,mint te! ha nem épp jobban...na és ha mégsem jönne be élőben,legalább volt egy kellemes délutánod/estéd. Ne várj tul sokat a találkától,mert akkor könnyen csalódhatsz.hozd ki a külsődből a maximumot,és ha szép leszel,megnő az önbizalmad is! Sok sikert!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, túl vagyok rajta.:)
2008. ápr. 10. 22:44
9/9 anonim válasza:
és mi volt????meséééééélj pls!!!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!