Mi tévő legyek? Elhagyott, mert terhes vagyok.
3 éve vagyunk együtt, vagyis voltunk. Ő kijelentette, hogy nem szeretne még gyereket, nem tudja vállalni, nem készült még fel rá. Ha megtartom nem marad velem. De már ha elvetetem akkor sem biztos.
A szívem szakad meg...
A gyerekről egyértelműen lemondott, és rám bízta, hogy döntsek én... ha megtartom tudni szeretné, és látogatni fogja.
Félek az abortusztól. Nem tudhatom lesz e utána még gyerekem. Ebben + rizikó tényező, hogy volt egy kisebb műtétem.
Iszonyatosan érzem magam, szerettem volna, ha boldogan élünk együtt 3asban.
Félek... mi lesz ha megtartom? Vagy ha elvetetem? Nem tudom, hogy egyáltalán el tudom e venni az életét...
Szia!
Megtartottad és együtt maradtatok?
Szia
én annyit tudok mondani hogy egy ilyen ember nem érdemel meg téged se sem a gyerekét!!!!
ugyan ebben a cipőben járok már 17 hetes vagyok és elhagyott mert mindenki más fontosabb neki!
nekem már volt egy abortuszom rettenetesen rossz érzés lelkileg és testileg is megvisel főlleg ha a párod sincs melletted!!
Te rajtad áll a döntés . nem mindenki egyformán éli át az abortuszt és a terhességet!
De arra számíts hogy a párodra te már nem számíthatsz ne várj tölle semmi jót! csak gondolj bele már most megtagadta a közös picinyeteket . Már most megbántotta . az ő életére gondolj. Nem gondolhatja ö se komolyan hogy be érnéd egy látogatással!
Te rajtad áll a dőntés hogy meghagyod-e a picit de hidd tudom hogy most nagyon rosz igy neked a pici megszűletése pillanatában minden ilyen gondod elszállna !
döntsd el te magad
addig is nyugodj meg mert ha idegeskedsz avval a babádnak is ártassz!
Kedves Utolsó Válaszoló!
Ez egy 2011-es kérdés, ha megtartotta a babát, már legalább 2 éves a pici. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!