Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 Hetes terhes vagyok és a...

17 Hetes terhes vagyok és a párom elhagyott Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden jól ment köztünk a párommal . évek óta együtt woltunk.

De volt egy nagyon nagy probléma a szülei és a huga gyűlöltek minden ok nélkül !

És ráadásul még öt is gyűlölték a szülei .

A huga valamilyen oknál fogva ö megfogadta hogy addig generálja a feszültséget amíg én el nem tünök onnan.

Mit mondjak undorítóan viselkedtek miközben ott laktam . a hátam mögött kibeszéltek összeszövetkeztek hogy engem onnan elűznek csak sajnos én erre későn jöttem rá. a párom huga többször is nekem akart jönni (és csak mdom h.a testvére babáját várom csak nem tudja felfogni ) 2 napja ismét megakartak verni a szüleimet kizavarták a házukból. egyszóval megaláztak!

A párom nem állt ki mellettem ennyi alljas dolog után sem. Ö is nekem állt . :(

elég fiatal vagyok de a szüleim mindenben támogatnak . Mivel nem így képzeltem el a jövőmet a párommal így elég rossz . ! :(

Még mindig szeretem ezek után is és elég nehéz.

Tudom hogy nem tudtok mit tenni csak tanácsokat várnék .!

2013. szept. 30. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek se lett jó az eredmény és elmentek erre a kontroll uh-ra(18 heti) és ott mindent rendben találtak.Ne aggódjál,fő a nyugalom.Most már minden rendben lesz nem zaklatnak.És egy olyan pasi meg se érdemli a gyereket meg téged sem aki nem áll ki melleted.
2013. szept. 30. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hány éves vagy?
2013. szept. 30. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 22.
2013. okt. 1. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!