Volt 1 párkapcsolatom, terhes lettem, a pasim elhagyott. Nem akarom megtartani a babát (van egy 3 éves kisfiam, akit 1-edül nevelek) viszont nincs pénzem abortuszra (dolgozni sem tudok a rosszullétek miatt), az exem-re nem számíthatok. Mit tegyek?
Próbálj kölcsön kérni valakitől. (Azért ez elég nyomós indok , hogy kölcsön adjanak) És ezt nem nekem kell megmondani ugyan, de legközelebb óvatosabban.
17/L
Fordulj a védőnőhöz, biztosan tudja, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Lehet, hogy telefonál a Hivatalba és akkor előbb is megkapod azt a papírt. Vagy éppen segélyt amiből kitudod fizetni az abortuszt!
Szülők, barátok, szomszéd nem tudnak kölcsön adni?
Beszélj a nő főnökével.
Menj be, és kérd, hogy a felettesével beszélhess. Ha ő sem segítőkész, akkor neki is kérd a felettesét. Valaki majdcsak segít. Mondd meg, hogy ha miattuk nem veszik el a gyereket, akkor őket fogod perelni gyerektartásért. Ez általában hatni szokott.
A nőgyógyásszal is lehet beszélni.A nőnek a főnökét kérd.
Ha másképp nem megy akkor igenis vágj le egy hisztit,hogyha miatta meg kell szülni a gyereket behozod,és az asztalára teszed.Ha kell borítsd rá az asztalt.(én ezt tettem anno annak idején amikor nem kaptam meg a szülési pénzemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!