Hogyan lehetne megerősíteni? Elöljáróban annyit, másfél éves a kisebbik lányom, a párkapcsolatom nem a legjobb, anyagi téren se vagyunk valami jól. Ja és 30 éves vagyok
Én is kíváncsi lennék erre, mert hasonló az én helyzetem is a párkapcsolatot kivéve.
De szerintem ha valakinek az idegei tönkremennek már nem igazán lehet segíteni. Esetleg meditáció vagy teljes szemléletváltás. Hátha tud valaki valami okosat.
Én is ilyen vagyok:(
néha félek egyedül lenni a gyerekekkel. Régen jógáztam itthon, nagyon jó volt. Tervezem, hogy megint nekiállok, hátha...
Nálam ez akkor a legrosszabb, ha hetekig nem jutok el sehová kikapcsolódni. Na nem kell bulira gondolni, csak egy kis bevásárlásra, hogy emberek közé kerüljek. Helyben semmi, így utazni kell. De most 2 hete sehol se voltunk, kész vagyok totál:(
Amúgy a magne b6 vitamint szokták ajánlani az idegekre. Én nem ezt szedtem, hanem a magnesii citricit, ami megmaradt a terhességből. Valamit javult a helyzet, de már elfogyott... kéne íratnom, hátha segít.
32 vagyok, 2 kicsivel
Ne értsetek félre,nem akarnék senkinek sem rosszat,mégis örülök neki,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával:-((
ahogy a második válaszadó említette,sokszor én is félek az olyan napoktól,amikor hosszabb ideig egyedül vagyok a kicsivel,mert ha olyankor jön rám a rosszullét,szinte ellátni is alig tudom,csak arra koncentrálok ,hogy el ne ájuljak..biztosan közrejátszik ilyenkor egy kis pánikroham is...múltkor konkrétan a boltban a pénztárnál tört rám,kezdődött egy szédelgéssel,majd elöntött a víz,a szívem majd kiugrott a helyéből...már ott tartottam,hogy szólok valakinek segítsen..borzasztó volt és nagyon ijesztő az a tudat,hogy semmi előzménye egyszer csak jön és kész...mi van ha épp egyedül vagyok,akkor mit csinálok a picivel?:-((annyira rémísztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!