Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erre varrjál gombot. Lehet/érdemes egyáltalán valakibe is megbízni? Mikor kb másfél év után derül ki hogy a barátom megcsalt az egyik legjobb barátnőmmel. Ti hogy "állnátok" hozzájuk ha egyáltalán állnátok valahogy?
Hagyd a ...ba!
Már szakítottatok, látod, hogy jó döntés volt, mert egy ilyen pasi nem érdemel meg.
Nem mindegyik ilyen, igenis vannak olyanok, akikben meg lehet bízni.
Ő pont nem ilyen volt, hát ez van.
Majd jön másik.
Csak ne a következő barátod büntesd azért, amit az előző elkövetett.
Neked se esne jól, ha te szívsz, mert a fiú előző nője hűtlen volt, és most veled bánik úgy, mintha egy riherongyl ennél, aki mindenkivel elmegy egy körre, ha nem őrzik éjjel-nappal.
Adj esélyt a bizonyításra mindenkinek, de ha megbukik, akkor lapát!
hát utolsó te aztán kemény vagy..túl fogok lépni,és engem nem az bánt hogy én kevés voltam,csak legalább lett volna benne annyi gerinc(barátomba) hogy meg mondja a szemembe hogy megcsalt,nem pedig van velem ugyanúgy mint egy biztos kapcs.hátam mögött meg 6 vasat tart a tűzbe.
előző: ha így lenne nem érdekelne ennyire,de ő 3 hónapja jött nekem pitizni,hogy próbáljuk meg mégegyszer,és pár nap gondolkodás után belementem,adtam neki egy kitudja hanyadik "2. esélyt" és puff megint csalódnom kell,hogy akkor csalt meg amikor elvileg imádtuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!