Miért érzek "magzatmozgást"? Nem vagyok terhes. Össze lehet keverni bélmozgással?
:) Volt hasonló. Én egy idő után elmentem a dokihoz. Csinált egy UH-t és akkor kiderült, hogy nincs bennem baba...
De egyik barátnőmnek volt 3 negatív tesztje, megjött a menstruációja pontosan a 4. hónapig. Mire elment dokihoz, már a 15-16. héten volt.....
Ha mozgásfélét érzel, szerintem menj el a dokidhoz.
én is éreztem ilyet sokáig(évekig)
Talán most megy vissza a hasad.
Járt a hasam, ki is dudorodott fél oldalon.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kedves 2. válaszoló! A barátnőd miért csinált tesztet, miből gondolta, hogy babát vár? Ő is ilyet érzett? Végül elmaradt a menstruáció, és azért ment orovshoz?
Kedves 3. válaszoló! Ez komoly? Ki is dudorodott a hasad? Megtudtad, mi okozta?
Szia, 2. vagyok. Kicsit émelygett, meg gyengének érezte magát folyamatosan, álmos volt állandóan.
+ már szerettek volna babát, tehát elméletben számított rá, de mivel negatív lett a teszt, nem foglalkozott a tünetekkel tovább. Igen, a 4. hónapban elmaradt a menzesze. :)
3. vok.
Megtudtam, de elfelejtettem. Csak emlékszem, egyszer olvastam valamit, s gondoltam: na , ha ezt tudtam volna, nem élek rettegésben évekig. Valami peteéréses dolog volt.
Ahogy ha 10 évvel korábban tudtam volna, hogy lehet belehasító éles szúrás peteérésre, és hogy barnázni is lehet, ha nem vagy is rákos: talán életbiztosítást sem kötöttem volna. Komolyan mondom. Senki nem mondta akkor.
Mindazonáltal: a barátnőmet úgy szülte az anyja, hogy 9 hónapig "menstruált", úgyhogy egy orvos azért egyszer megnézhetne.
Nekem járt a hasam. Oldalt. Szerintem alaklmanként kampányszerű visszarendeződésbe fogtak a belső szerveim, mert terhesség után sokáig nem mozdultak.
Köszönöm az újabb válaszokat is!
Lehet, hogy orvos lesz belőle. A napokban kell megjönnie - amire egyébként minden szokásos tünetem megvan- azt még mindenképp megvárom, aztán majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!