Melissza ikszdé kérdése:
Lehetséges 15 hetesen magzatmozgás?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 10:50
2/6 anonim válasza:
Igen! Én is kb 15-16 hetesen kezdtem érezni, 16-17 hetesen már biztos voltam, hogy a kisfiamat érzem (addig csak sejtettem) :)
4/6 anonim válasza:
Lehetséges. Én 14 hetes voltam annak idején, amikor először éreztem kicsi, pillangószárny verdeséshez hasonló mozgást a hasamban. Az orvos azt mondta, hogy az nem lehet. Pedig biztos a lányom volt, a bélmozgás nem ilyen. (amúgy vékony vagyok és hátsó fali volt a méhlepény, ilyenkor hamarabb érezni).
5/6 A kérdező kommentje:
És nektek is ilyen ''gyomormozgás ''szerű érzés a köldökötök alatt?:) Inkább evés, ivás után érzem nagyon
2015. márc. 22. 14:39
6/6 anonim válasza:
Én a 16.héttől éreztem,de nem gyomormozgást,ahogy sokan leírják.Én azt éreztem hogy belülről rugdos a kicsi.Ahogy nőtt ,egyre fájdalmasabb lett.Volt hogy a párom ijedteben elkapta a kezét akkorát rúgott.Később pedig feszítette ki magát éjjel nappal.Sokszor úgy éreztem szétszakad a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!