SOS valaki aki volt mar igy! Lehetseges hogy ez
magzatmozgas?
Én meg tényleg full halványat teszteltem X-epillel. :)
2017. máj. 22. 19:23
Én is 20 hetes vagyok. Van itthon egy vizeletsugaras facellem. Kíváncsiságból ellövöm én is. :D
2017. máj. 22. 19:27
:) na hát mekkora hullámot indítottam :D majd én meg kipróbálom reggel hátha akkor nekem sem ilyen erős mint a hígpisis :D
2017. máj. 22. 19:32
2017. máj. 22. 19:36
na jó hát ez is kb a repülőről is pozi nemde? :D Ezért gondolom, hogy nagyon el kellett ahhoz trollkodni azt a tesztelést hogy negatív (vagy kétséges) legyen a kérdezőnek úgy 20 hetes körül. Ha nem is ugrana le a két csík akkor is látszanak hogy kettő. De még mindig azt mondom irány az ORVOS.
2017. máj. 22. 19:40
Nekem az a magas, ha egyszer kétséges volt a teszt, akkor miért nem ismételte meg?
2017. máj. 22. 19:44
27/54 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem vitainditasnak szantam a kerdest. Most neztem egy kalkulatort, ha az utolso normalis mensi szerint szamolok akkor 16h2n lenne. Persze ha ugy van. De en magam is tudom mennyire lehetetlen a kerdesem mert volt mar 3 egeszseges terhessegem, es az elso naptol tudtam h ott vannak! Nyilvan ha ez igaz lenne, borzasztoan ketsegbeesnek, mert nem eltem ennek tudataban. Tehat tudom mi a felelosseg,viszont ketsegbeestem. Ugyhogy koszonom azoknak akik megertenek,es elnezest azoktol, akiket zavar a kerdesem,de ugy gondolom ahanyan vagyunk annyi felek, lehet itt olvasni sokkal hajmeresztobb dolgokat is.
28/54 A kérdező kommentje:
A tesztem amugy x-epil volt
én abszolút enm ítéllek el, és hidd el nekem nem azért írtam hogy ítélkezzek, mindösszesen nem gondolnám, hogy nem látszana és azért írtam le vagy 4szer hogy menj el a dokihoz mert szerintem semmi sem késő még csak tudod így a feleidő felé már besűrűsödnek a dolgok. Annyi kismamat ismerek aki "véletlen lett babás" és jól vannak és a babák is jól vannak. olyat is ismerek aki azt hitte klimaxol, és mégsem. Tök egészséges a kisfia. A legfontosabb, hogy ha mégis babát vársz tudjatok róla, és tudatosan készülj fel rá. 16 hetesen még annyira nem is vagy lekésve max a 12. hetit hagytad ki. Nem akartam elpoénkodni, de szerintem akár hasznos is lehet később ha láthatnak az emberek teszteket amik nem az első 6 hét alatt születtek, mert írnak ám összevissza a neten is mindent erről, ezek meg tények. Elnézésedet kérem ha megbántottalak, nem szándékoztam, fura kérdés de érdekes is valahol.
Talán segít hogy nekem akkor erősebb jellegzetesebb a mozgás ha hanyatt fekszem és a kezemet odateszem a hasamra. Akkor rúg vagy mozog a baba általában. 5#
2017. máj. 22. 19:57
30/54 A kérdező kommentje:
Koszonom neked... megprobalom feltenni ide a tesztet kivancsi vagyok ki mit lat
Kapcsolódó kérdések: