SOS valaki aki volt mar igy! Lehetseges hogy ez
magzatmozgas?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja erzem mintha baba mozogna odabent! Idaig csak egy helyen gyengen ereztem kicsit baloldalon lent,belmozgasra gyanakodtam. Mostanaban koldok alatt is elofordul es kicsit eroteljesebb. Volt valaki aki igy tudta meg hogy babat var? Januar ota az addig pontos mensim osszevissza lett es rovidebb.Nagyon furcsanak talalom... Szerintetek?!
Egy picit zavaros a kép. Pár napja teszteltél? És mit mutatott az a teszt? Az volt a halvány pozi?
2017. máj. 22. 15:44
12/54 A kérdező kommentje:
Igen pontosan. Ezert is irtam hogy inkabb negativ mint halvany pozi, mert az betudhato szaradasi valaminek is, nem hallucinalom ra azt ami talan ott sincs!
2017. máj. 22. 15:55
13/54 anonim válasza:
Akkor irány a doki a pozitív teszttel a kezedben! Hajrá!
2017. máj. 22. 15:59
14/54 anonim válasza:
Egyébként szeretnétek a babát? Én őszintén szurkolok, hogy jól alakuljon.
2017. máj. 22. 16:00
15/54 anonim válasza:
Voltál már terhes? Nekem amúgy ami merőben még különbözik az eddigiektől az az, hogy puklis a ahasam. Jó úgyértem voltam már dagi... érted, puha hájjal :D nem tudom máshogy írni, meg vagyok most terhes (amúgy éppen lefogytam mielőtt terhes lettem de nem nagyon csak valamennyire) és keményebb a hasam, mint a sima hájjal volt. Nem tudok ráfeküdni, pl, most az egy dolog, hogy érzem a mozgását, mert amúgy tudom is, hogy ott a baba stb, de nagyon más ez még úgy si hogy összehasonlítási alapom sincs. Most nekem amúgy már köldök felett van ez és anno nekem a védőnő is azt mondta (bár kitudja igaz-e) hogy általában mire mozog kb majdnem a köldöknél van a méhed teteje (vagy alja.. sose tudom) szóval kb én először nem lenn hanem a köldökkel egyvonalban de max egy centivel alatta éreztem. Hát de gondolom ahány baba annyi helyen mozog. Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a teszt ordító csíkokkkal az mutatná hogy etrhes vagy (nekem azt mutatja) és nagyon kicsi esélyed van arra, hogy babát várj jelenleg, de orvos lásson már ha másért nem a szabálytalan vérzésed kapcsán.
2017. máj. 22. 16:05
16/54 anonim válasza:
Én úgytudom,hogy teszt ilyen idős terhesen nem mutatja ki.
Én most vagyok 20 hetes kismama és kb ilyen tüneteim vannak.
2017. máj. 22. 16:54
17/54 anonim válasza:
5# vagyok. Cáfolom a +20. heti negatív tesztet. Nagyon is pozitív nekem. Nem terveztem de ha valaki hitetlenkedne én feltöltöm neki.
2017. máj. 22. 17:18
18/54 anonim válasza:
Figyelj, ha esélyes, hogy terhes vagy, akkor irány a nőgyógyász. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy az éter túloldaláról megállapítjuk, hogy terhes vagy-e.
2017. máj. 22. 18:28
19/54 anonim válasza:
Nekem a 7. héten már alig látszott a a tesztcsík a teszten. Ha túl koncentrált a hCG, összecsapzódik, összeál macromolekulákká, vagy én nem tudom, de nem mutatja már a teszt. Ha sokat iszok és úgy teszteltem, erősebb volt, bár akkor se közelítette meg azt, amilyet a nemvárt napján teszteltem.
2017. máj. 22. 18:40
20/54 anonim válasza:
na jó.. tényleg ezt teszteltem ma és én is 20 hetes vagyok
én elhiszem h másnak nem látszik vagy negatív lesz, és én is olvastam hogy nő-nő a hcg aztán csökken meg ez van vele meg az, és valószínű ha nem lenne dögunalmas a napom nem ültem volna ide le, és nem olvasom el ezt az amúgy hajmeresztő kérdést, és nem kezdek el azon agyalni hogy "vajon tényleg 20 hetesen milyen lesz a terhesteszt" akkor sose pisilek le ilyet :D de meg vagyok fázva itthon lazulok és unom magam mert az uram meg melózik éppen, szóval megtettem és nekem ilyen szép pozi lett.
Attól még a kérdező elmehetne dokihoz valóvan mert hát nem kis móka egy baba így hipp-hopp 20 hetesen nameg ha mégis terhes lenne akkor azért illene tudni és aszerint élni, stb. ezzel egyetértek, meg azzal is hogy azért nekem más tünetem is van és neki is lehetett volna de mindenki más.
Az viszont nem kérdés hanem henem tény, hogy nekem a 20. héten pozi a tesztem és nem kicsit, a baba meg jól van mert reggel vtam ultrahangon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!