SOS valaki aki volt mar igy! Lehetseges hogy ez magzatmozgas?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja erzem mintha baba mozogna odabent! Idaig csak egy helyen gyengen ereztem kicsit baloldalon lent,belmozgasra gyanakodtam. Mostanaban koldok alatt is elofordul es kicsit eroteljesebb. Volt valaki aki igy tudta meg hogy babat var? Januar ota az addig pontos mensim osszevissza lett es rovidebb.Nagyon furcsanak talalom... Szerintetek?!2017. máj. 22. 13:41
41/54 A kérdező kommentje:
Pentekre kaptam idopontot dokihoz. Tegnap csinaltam masik tesztet, probalom feltenni. Mostmar nagyon kivancsi vagyok, mert tegnap annyira gorcsoltem, nagyon megijedtem. Szerencsere elmult.
2017. máj. 24. 07:08
42/54 A kérdező kommentje:
Ez gyogyszertari teszt, szerintetek mi ez negativ vagy pozitiv?
2017. máj. 24. 08:12
43/54 anonim válasza:
valami van rajta, de nem győzött meg.
44/54 anonim válasza:
Ez egyértelműen száradási csík.
Szerintem így nem vag terhes.
45/54 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. Szetszedtem most a tesztet, de meg mindig nincs megszaradva. Baromi jo az egesz. Vagy lenne teljesen negativ vagy pozitiv, de igy..
2017. máj. 24. 12:13
46/54 anonim válasza:
Huuuuu péntekig lerágom a körmöm, nagyon kiváncsi vagyok :D
47/54 A kérdező kommentje:
Ne is mondd en is nagyon izgulok!
2017. máj. 24. 18:46
48/54 anonim válasza:
Lehet már kérdezték, de amúgy örülnétek neki?
49/54 anonim válasza:
Van egy barátnőm neki van alapbetegsége, kimaradt a menszesze, de aztán jelentkezett neki havonta a menszesze,mégis furcsán érezte magát.Csinált tesztet, de értékelhetetlen lett neki és betudta a betegség miatt a rosszúlléteket.Aztán telefonált h vigyem el orvoshoz, mert vmi nem stimmel.Az autóban mondta el, h úgy néz ki baba lesz, mert már 2 napja kinyomja magát a pocakban.Azt is mondta h kb 2 hete érzett mozgásokat,de nem akarta elhinni h terhes.Az orvosnál beigazolódott, mert már a 24 hétben volt.Nagyon nehézkes a járása és arra is gondolt h azért hízott meg kicsit, mert sokat pihent akkoriban és nem is volt terhes pocakja, inkább olyan kis remegő feleslegnek tűnt a hasa.Ennek ellenére nagyon örültek neki, gyönyörű kisfia született, bár koraszülötten, de egészségesen jött a világra:)
50/54 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit mond a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!