SOS valaki aki volt mar igy! Lehetseges hogy ez magzatmozgas?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja erzem mintha baba mozogna odabent! Idaig csak egy helyen gyengen ereztem kicsit baloldalon lent,belmozgasra gyanakodtam. Mostanaban koldok alatt is elofordul es kicsit eroteljesebb. Volt valaki aki igy tudta meg hogy babat var? Januar ota az addig pontos mensim osszevissza lett es rovidebb.Nagyon furcsanak talalom... Szerintetek?!2017. máj. 22. 13:41
31/54 A kérdező kommentje:
/view.php?filename=65820170522_201337.jpg
2017. máj. 22. 20:35
32/54 anonim válasza:
Bár hiányzik a linked eleje én beírtam elég h képfeltoltes.eu// és megnéztem. Nekem ez negatív. Lementettem, megnéztem nagyban is és nekem semmi nem látszik.
De ha mozog... te tudod, nyilván éreztél már ilyet.
Én a 26 hetes kismamát is itt olvastam pár hete, (régi kérdés volt) és ő is terhes volt csak nem emlékszem hogy tesztelt-e vagy írt-e erről valamit is ahogy írtam is a délután.
34/54 anonim válasza:
:) azt nem találom de nézd meg ezt negatív a tesztje.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
35/54 A kérdező kommentje:
Hűha. Ez engem is megdobbentett...
Hatha most ez a link sikerul. Tenyleg extrahalvany, eloben jobban latszik.
2017. máj. 22. 21:26
36/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom mar melyik valaszolo irta, hogy fekve jobban erzi. En is igy vagyok vele plusz ha felhuzott labbal ulok, ami kenyelmetlenul nyom is olyankor. Holnap kerek egy idopontot orvoshoz..kivancsi leszek mikorra kapok
2017. máj. 22. 21:33
37/54 anonim válasza:
Tényleg hagyd a francba. Menj el a dokihoz. És kérlek, írd majd mar meg mi lett mert komolyan erdekelne.
38/54 anonim válasza:
Én is dokit javasolnék. Megírod mit mondott?
39/54 anonim válasza:
Talan amugy ha elmondod a dokinak mi a helyzet akkor nem tesz nagy varolistara.
40/54 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Légyszi írd majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!