Kellemetlen, szinte fájdalmas magzatmozgás, tapasztalatok? 27-28 hét körül.
Figyelt kérdés
Eddig inkább csak kellemetlen volt időnként, nem olyan régóta az sem, de ma konkrétan lenyomott egy olyan sorozatot, hogy fájt is. Holnap megyek orvoshoz, valószínű megkérdem, mennyire normális és meddig, már csak azért is, hogy nyugodt legyek, de hátha ír addig valaki valami hasznosat.2022. júl. 13. 23:00
1/5 anonim válasza:
Hát ez sajnos ilyen.
Nekem a gyomromat rúgja folyamat meg az oldalamnál eltalál mindig egy ideget amitől begörcsölök és iszonyatosan fáj.
2/5 anonim válasza:
Szerintem normális.
Ilyenkor nekem is kb. 20%-a fájt a mozgásainak,most 34 hetes és durva miket művel,ez a százalék már 85% lett😁
3/5 A kérdező kommentje:
Na, remek, csak annyira meglepődtem, hogy ennyire durva volt ma este, hogy na...😅 Ilyenre nem számítottam. Köszönöm a válaszokat. ❤
2022. júl. 13. 23:32
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt akkor is pár fájdalmas mozgása, de inkább akkor amikor a húgyhólyagomat támadta :D
Most 38. héten meg hadd ne mondjam el milyen fájdalmaim vannak néha.. :/
5/5 anonim válasza:
A férjem konkrétan bocsánatot kért a harmadik várandósság alatti kb 100szor, amiért a közös akaratunk "fontosabb" volt, mint én. A vége nekem már pololi volt. Nem tudtam szépen megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!