30 hetesen lehet èrezni, hogy a baba farosan, vagy fejvègűen helyezkedik el, esetleg a magzatmozgásokból?Ti mit tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 09:13
1/9 anonim válasza:
Nekem uh szerint fejvégű, csak mozgásából nem tudnám megmondani, első baba. Viszont amikor csuklik, azt mindig fixen nagyon lentről érzem, ez kicsit megerősít abban, hogy nem fordult vissza.
2/9 anonim válasza:
Ha lent érzed a baba csuklását (ritmikus apró megmoccanások), akkor fejvégű. Más érzésre én nem tudtam megmondani, mert hasonlóan gömbölyű a popó és a buksi.
3/9 anonim válasza:
Ki is lehet tapintni. Ha találsz egy viszonylag nagy keményebb részt ami hosszúkás az a háta lesz. Ha valahol különösen nagy alien mozgásokat látsz, az a lába. Így nagyjából be lehet lőni. Profik kitudják az egész gyereket tapintani 🙃 nekem mutogatta a szülésznő, mert érdekelt, de nem mertem magamnak nézni, mert eléggé benyomják az ember hasát. Csinálják csak a profik.
4/9 anonim válasza:
Egyik babánál sem tudtam soha hogy mi merre van
5/9 anonim válasza:
A lábait, fenekét sokszor éreztem hogy merre van mikor ficánkolt.
6/9 anonim válasza:
Első gyermekem már a 20. héten fejvégűen feküdt. Sokat csuklott és mindig lent éreztem. Most a másodikkal a 24. hétben vagyok, ő is fejvégű. Még nem éreztem csuklani, de ha a nagyobb mozgásokat fent érzem, gondolom, a lábával csinálja. A kisebb mozgásokat lent érzem, valószínűleg a keze.
7/9 anonim válasza:
En is abbol sejtettem hogy lent csuklott, kozepen puposodott es a gyomorszajamnal nyomodott ki mindig 1 vagy 2 helyen de annyi mint egy pici lab.Aztan uh-n megerositettek.
8/9 anonim válasza:
En erzem abbol, ahogy rugdos. Ha faros, nagyon kellemetlen, ahogy "lefele", meg a mehszajamat rugdossa.
34 hetes vagyok, par napja meg atfordult.
Es jol erzem, mert az uh szerint is mindig ugy volt, ahogy ereztem.
9/9 anonim válasza:
rugásai irányaibol,meg hol érzed a fejét,lábai olyan iá irányba fekszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!