Gyenge magzatmozgás. Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mindig csak a bal oldalamon és a köldököm alatt érzem hogy keményebb, mintha kinyomná magát. Ez csak pár másodpercig tart, utána elmúlik. 17 hetes kora óta érzem, de csak így, semmi rúgás, semmi buborék, inkább csak pukkan itt-ott a pocakomban és megfeszül. 20+3 hetesen voltunk 4d-n, aktív kisfiúnak tűnt. :)) Mellső fali, szóval lehet hogy azért sem érzem annyira. 163cm/73kg de nem tűnök molettnek, a pocakom meg már 13 hetesen látszódott. A kérdésem az lenne hogy ti is tapasztaltatok ilyet hogy kevésbé aktív a baba és csak egyik oldalon? Hogy csak kinyomja magát, vagy helyzetjelentést küld 1-1 pukkanással?
21+4
2015. febr. 20. 11:58
1/6 anonim válasza:
Nekem ugyan eleg aktiv, de en is szinte csak egy oldalon erzem, valamiet a jobb oldalamat jobban kedveli, ott kucorog inkabb :) ha uh-n lattad, hogy mocorog, akkor nincs gond :) mellso fali lepennyel nehezebben erezheto, meg aztan nem csak a hasfal vastagsaga, hanem a mehfal vastagsaga is szamit, ha jol tudom. Nekem pl van felesleg a hasamon, megis nagyon hamar ereztem mocorogni :)
2/6 A kérdező kommentje:
De normális lehet hogy még mindig nem rúgdos hanem pukkan a hasamban és csak kinyomja magát? Tényleg nem tudom máshoz hasonlítani.. :D még talàn olyan minthavalamilyen ideg ugrálna. Neked mikor volt erősebb mozgás?
2015. febr. 20. 13:04
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a nagyobbik bent folyamatosan rugdosott, tiszta pogó ment bent. A pici nekem is csak így nyomkodta magát, és aggódtam picit, hogy minden oké-e, nem is tudom, hogy valaha éreztem-e rúgni, és ő is mindig az egyik oldalon nyomta. Kint is a nagyobbik a rohangálósabb, de minden okés a picivel, ő ilyen nyugisabb volt és most is az.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor remélem tényleg nincs miért aggódnom! Lehet hogy végig meg fog kímélni a rúgdosástól és a bokszolástól. :) Első baba úgyhogy nem tudom mihez hasonlítani. Remélem azért majd lesz aktívabb időszaka is!!
2015. febr. 20. 14:19
5/6 anonim válasza:
Egesz biztos be fog indulni ;) de ez joleso kellemetlenseg, majd meglatod :)))) meg akkor is megmosolyogtat, mikor valamelyik szervedet utlegeli :D meg majd nagyokat hullamzik a pocakod :D
6/6 A kérdező kommentje:
:D bízom benne, hogy felpörög, bár szerintem néha már a hólyagommal játszik, mert állandöan pisilnem kell. Még most kellemes lenne!! :))
2015. febr. 20. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!