Hetek ota érzem a magzatmozgást, egyre intenzívebben, de tegnap este óta csak minimálisan. Mitől lehet ez? Ma vagyok 22. hetes. Hasonló tapasztalatok?
Sziasztok!
18. hetesen éreztem először a mozgását, majd rendszeresen csak a 20. hét után egészen a mai napig. Az elmúlt 2-3 napban kifejezetten intenziven. Még magam is meglepődtem. Viszont tegnap este a lefekvés utáni szokásos rúgkapálás elmaradt, és a ma reggeli is. Napközben többször elfeküdtem kaja után is de akkor sem moccant meg pedig ettem csokit ittam kávét stb.stb.. Elvétve 1-1 boxolást mint ha éreztem volna pl. amikor a wcre ültem és előre hajoltam, vagy álló helyzetben, de ez semmi az elmult napokhoz képest és annyira aggódom hogy mitől csökkent így le a mozgás, hogy már azt se tudom ezt a keveset jól éreztem-e. Mi lehet az oka? Holnaptol hidegfront jön és ma elég nagy szél volt felénk. Azt is olvastam hogy ezek is befolyásolják az aktivitását. Holnap 8 óra 1 perckor hivom is a védőnőt hogy had menjek szívhangot hallgatni de addig is jó lenne ha valaki meg tudna nyugtatni aki hasonlót élt/ él éppen át.
Ja és mellső fali a lepényem, (tudom hogy emiatt is gyengébbek a mozgások).
Köszi előre is! Szép estét mindenkinek!
Ha érzel mozgásokat, akkor semmi gond.
Nekik is lehet nyugisabb napjuk, az nem azt jelenti, hogy gond van.:)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok. Igen valamit azért elvétve érzek ez kicsit azért nyugtató, csak olyan furcsa hogy tegnap és tegnapelőtt már olyan sokat mozgott hogy még főzés, kertészkedés vagy sétálás közben is éreztem ma meg még nyugalmi állapotban is alig észrevehető. Talán mint ha a hugyhólyagomat pöckölgetné, az lehet?? :))
Amugy ma én is nyomottabb vagyok lehet ez is befolyásolja... :)
Nekem az utóbbi napokban nagyon aktív volt, de most, hogy időjárás változás van, ilyenkor csendesebb :D
Ha jön a rossz idő, szél, eső, akkor pihi van.
Köszi mindenki! Főleg a 6.hozzászóló, mert pont ilyen megnyugtatást vártam hogy hasonló korral hasonló cipőben jár valaki. Akkor valószínű hogy tényleg az időjárás! Képzeljétek, most néztük meg az Üvegtigrist a férjemmel és a vége felé egy jelenetnél úgy kellett nevetnem hogy szinte fájt. Azóta (kb. fél órája) felébredt és le sem áll. :) Amúgy a szél is csillapodott itt estére. Lehet hogy amiatt kezdett el rúgkapálni újra? Remélem mindenkinél ez lesz a vége. ;)
Akkor a tanulság az, hogy a frontok és a mi hangulatunk is nagyon befolyásolják abban mennyire aktív, és nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni!
Szép álmokat és köszi még egyszer mindenkinek!
Szia!
Most reggel fekvés közben én is éreztem de csak amig a férjemmel beszéltem telefonon. Ezek szerint tényleg hall már :) azóta csend és miota lehült az idő tényleg nyugisabb. Jó tudni hogy másnál is ez a tünet. :) puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!